Με τη διαισθητική σχεδίασή του και την ευκρινή ματιά στη λεπτομέρεια, το Delta Hotels by Marriott New York Times Square σηματοδοτεί το σημαντικότερο πρώτο ξενοδοχείο της μάρκας στη Νέα Υόρκη.

Η Delta Hotels by Marriott, μέρος του παγκόσμιου χαρτοφυλακίου της Marriott Bonvoy με 31 εξαιρετικές ξενοδοχειακές μάρκες, συνεχίζει να διευρύνει το παγκόσμιο αποτύπωμά της με το πρώτο της ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη. Με ασυναγώνιστη θέα στα μαγευτικά φώτα της πόλης και με ένα συνδυασμό κομψότητας και άνεσης, τα νέα Delta Hotels by Marriott New York Times Square στοχεύουν να φέρουν το μότο «Simple Made Perfect» της μάρκας στην πολυσύχναστη μητρόπολη.

Το ντεμπούτο των Delta Hotels by Marriott στη Νέα Υόρκη σηματοδοτεί ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στο ταξίδι ανάπτυξης της επωνυμίας. Με μια ασυναγώνιστη κεντρική τοποθεσία και έναν εύστοχο βελτιωμένο σχεδιασμό, το Delta Hotels New York Times Square απευθύνεται σε έμπειρους ταξιδιώτες που εκτιμούν την αυτονομία, την ποιότητα και περιμένουν τίποτα άλλο από το καλύτερο στις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες.

Εγκατεστημένο στην οδό 340 West 40th Street στην Times Square, το πρόσφατα κατασκευασμένο ξενοδοχείο εστιάζει στις λεπτομέρειες που έχουν πραγματικά σημασία, με καθαρή αισθητική και μοντέρνα αίσθηση άνεσης, προσφέροντας μια βελτιωμένη και άψογη διαμονή. Κάθε σημείο επαφής είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και ιεραρχημένο για μια απρόσκοπτη ταξιδωτική εμπειρία.

Τα 310 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένα από την αληθινή δεξιοτεχνία, διαθέτοντας premium αισθητική σε συνδυασμό με άνετα υλικά για απλό αλλά εύστοχο σχεδιασμό. Οι έξυπνες πινελιές περιλαμβάνουν μια φωτεινή, ουδέτερη παλέτα με πλούσιες αλλά διακριτικές πινελιές χρωμάτων και premium φινιρίσματα στο κρεβάτι, στο σαλόνι, στο γραφείο και στο μπάνιο, καθώς και δωρεάν Wi-Fi και εμφιαλωμένο νερό.

Οι ανέσεις του Delta Hotels by Marriott New York Times Square έχουν τις ρίζες τους στη χαρακτηριστική προσέγγιση της μάρκας για την σχολαστική παροχή των βασικών στοιχείων που χρειάζονται οι επισκέπτες και την εξάλειψη όλων όσων δεν χρειάζονται. Το premium γυμναστήριο του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό γυμναστηρίου matrix με κονσόλες συνδεσιμότητας και άφθονο χώρο για διατάσεις και γιόγκα. Σταθμοί ενυδάτωσης βρίσκονται σε κάθε όροφο, μαζί με ένα πλήρως εξοπλισμένο Delta Pantry στο λόμπι για τα μέλη Marriott Bonvoy Platinum, Titanium και Ambassador Elite για να πάρουν προϊόντα ευρωπαϊκού πρωινού, ποτά υψηλής ποιότητας και σνακ όλο το 24ωρο.

Εκτός από το δείπνο στο δωμάτιο, το lobby bar George του ξενοδοχείου σερβίρει ένα πλούσιο μενού από μικρές λιχουδιές και ποτά, καθώς και επιλογές για φαγητό. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να επιλέξουν να δειπνήσουν στο George’s Nephew – ένα εστιατόριο με πλήρεις υπηρεσίες όπου η βορειοαμερικανική κουζίνα συναντά δροσερή και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.

Το Delta Hotels by Marriott New York Times Square βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη της Νέας Υόρκης. Είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω συστημάτων συγκοινωνίας προς το αεροδρόμιο LaGuardia και το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy, και σε κοντινή απόσταση από το Madison Square Garden, τη Theatre District, το Central Park, το Empire State Building, το Hell’s Kitchen, το Hudson Yards, το Rockefeller Center και άλλα.