Στο Chengdu, το παλιό και το νέο συνδυάζουν τη δημιουργία ενός σύγχρονου τρόπου ζωής με τις ρίζες τους στην Ανατολή. Τοπικά τεϊοποτεία και ταβέρνες με ουίσκι απέναντι συνυπάρχουν αρμονικά. Τα εστιατόρια Michelin και οι μικροί πάγκοι με νουντλς μοιράζονται τους ίδιους θαμώνες. Αναγνωρισμένη από την UNESCO ως πόλη της γαστρονομίας, υπάρχει μια ώθηση να σπάσει τα στερεότυπα και να αγκαλιάσει όλους τους πολιτισμούς.

Με τη συσσώρευση καλής ποιότητας και γεύσης εδώ και χρόνια, το Xin Rong Ji συνέχισε και διατήρησε την κλασική κουζίνα του Rong μέσα από συνεχή προσαρμογή και σε βάθος έρευνα για την αναβάθμισή του. Ο Zhang Yong, ο ιδρυτής, γνωστός ως Uncle Rong, με τη σοφία ενός φιλοσόφου, δημιούργησε πολυτελή κινεζική κουζίνα μέσα από τις βασικές αξίες της παρασκευής της καλύτερης κουζίνας από αυθεντικά υλικά, καθιερώνοντας μια εθνική επωνυμία.

Με ανατολίτικα συναισθήματα και διεθνή αισθητική προοπτική, το CCD ενσωματώνει το συγκρατημένο και κομψό στυλ στην κλασική κληρονομιά, αφηγούμενο μια ιστορία στενά συνδεδεμένη με την τέχνη, την ανθρωπότητα και την κοινωνική ζωή.

Με μοντέρνες σχεδιαστικές προσεγγίσεις και φόρμες, τα στοιχεία του τοξωτού θόλου της κλασικής αρχιτεκτονικής συνδυάζονται με σχήματα και χρώματα για να δημιουργήσουν ένα οπτικό αντίκτυπο και να δημιουργήσουν μια καλλιτεχνική ατμόσφαιρα σαν γκαλερί. Ο τρούλος αντιπροσωπεύει την αντίθεση και τη σύγκλιση του νέου και του παλιού, την παράδοση και την αναγέννηση. Η τοξωτή αλληλουχία σκηνών δημιουργεί μια έντονη αίσθηση τελετουργίας, παγωμένη στο χρόνο, όπως χιλιάδες καρέ σε μια ταινία, που εκτείνεται ατελείωτα.

Η γοητεία του Xin Rong Ji βρίσκεται στα αυθεντικά συστατικά, την πρωτότυπη γεύση και την κομψότητα. Από αυτή την άποψη, το μαγείρεμα είναι το ίδιο με το εσωτερικό σχέδιο. Ακολουθώντας τη σχεδιαστική ιδέα της αναζήτησης της ουσίας προς το καλύτερο, οι σχεδιαστές ελέγχουν προσεκτικά τα υλικά, τον φωτισμό και την κυκλοφορία, ανοίγοντας ένα οπτικό και γευστικό ταξίδι εκεί. Το φως στο εστιατόριο είναι αμυδρό και λεπτό για να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας. Τα μοτίβα Lotus εφαρμόζονται σε όλο το χώρο, όπως η πρόσοψη, το πάτωμα και η τελική πινελιά στην πόρτα, αποκαλύπτοντας την πολιτιστική κληρονομιά της μάρκας με συνοχή.

Εκτός από την ικανοποίηση των αναγκών για φαγητό, ο χώρος παρέχει στους θαμώνες μια χαλαρή ατμόσφαιρα για να συνδέσουν συναισθήματα. Κάθε σκηνή φαγητού είναι προοδευτική με συναισθήματα και κάθε φαινομενικά συνηθισμένη γωνιά έχει μια κρυμμένη ομορφιά. Τα προσαρμοσμένα έπιπλα και ο διακοσμητικός φωτισμός έχουν ως αποτέλεσμα περιστασιακές εκπλήξεις στις οποίες μια άνετη ατμόσφαιρα φαγητού δημιουργείται αμέσως. Τα γεωμετρικά μπλοκ στη μοντέρνα αρχιτεκτονική εξάγονται και συνδυάζονται φυσικά μαζί για να επιτύχουν την απήχηση του μοντέρνου και του κλασικού. Κομψές εξαιρετικές λεπτομέρειες εμπλουτίζουν την οπτική εμπειρία και η ανοιχτή βεράντα προσφέρει ευρεία θέα, επιτρέποντας στους θαμώνες να απολαμβάνουν έναν χαλαρωτικό ελεύθερο γεύμα.