Το ξενοδοχείο Atlanta Marriott Marquis ανακαινίστηκε πρόσφατα και παρουσιάζει μια εντελώς νέα εμπειρία φιλοξενίας για τον σύγχρονο ταξιδιώτη. Η προηγούμενη ανακαίνιση του ξενοδοχείου έγινε το 2008 και στοίχισε 138 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το η παρούσα ανακαίνιση στοίχισε 78 εκατομμύρια δολάρια, αποτελώντας -στο σύνολό της- τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή επένδυση της περιοχής.

atlmq_phototour154     atlmq_phototour228

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των Marriott Hotels, Matthew Carroll: “Στόχος ήταν η δημιουργία μοντέρνων, αισθητικά ωραίων χώρων, που βοηθούν τους επισκέπτες να αναπτύξουν την δημιουργικότητά τους”.

atlmq_phototour257

Η νέα μοντέρνα αισθητική των 1.663 δωματίων του ξενοδοχείου -συμπεριλαμβανομένων και των 94 σουιτών- δένουν άψογα με την αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, προσφέροντας ταυτόχρονα σύγχρονες ανέσεις στους ταξιδιώτες. Τα δωμάτια είναι μοντέρνα, ευρύχωρα με παροχές υψηλών προδιαγραφών.

atlmq_phototour200

atlmq_phototour216

Ιδιαίτερο όμως ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανακαίνιση δύο ορόφων του ξενοδοχείου και η μετατροπή των δωματίων του σε “Stay Well™ Rooms”. Πρόκειται για έναν νέο τύπο δωματίων, που προωθεί τη φιλοσοφία πιο υγιεινών ταξιδιών, καθώς βελτιώνουν την υγεία, την ευεξία και τη ζωντάνια των ταξιδιωτών. Αυτά τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με διάφορα συστήματα ευεξίας, όπως σύστημα καθαρισμού αέρα και σύστημα ντουζ με βιταμίνη C, καθώς και συστήματα αρωματοθεραπείας. Το σχεδιασμό των δωματίων αυτών ανέλαβε η εταιρεία Delos™. Τα δωμάτια “πάνε πακέτο” με την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα “Stay Well Mobile App”, που περιέχει συμβουλές ευεξίας και υγείας, όπως μαθήματα διαχείρισης του στρες από την Cleveland Clinic και συμβουλές για καλύτερη διατροφή και καλύτερο ύπνο.

atlmq_phototour201      atlmq_phototour202