Η εταιρεία φωτισμού KOSTIS Concept Lighting, από το 1967, παραμένει μία από τις μεγαλύτερες και πλέον έμπειρες ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας φωτιστικών οικιακών και επαγγελματικών, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.  

Η εταιρεία μας αποτελεί σύμμαχο και συνεργάτη σε κάθε έργο, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις ειδικές κατασκευές φωτιστικών. Με πείρα μισού αιώνα στην κατασκευή φωτιστικών, δίνει λύσεις σε κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά γραφεία, που θέλουν να σχεδιάσουν custom φωτιστικά και μεταλλικές κατασκευές. Με τον τρόπο αυτό, οι αρχιτέκτονες μπορούν να ξεφύγουν από την πεπατημένη των πανομοιότυπων φωτιστικών σωμάτων, υλοποιώντας αυτό που έχουν εμπνευστεί. Οι δυνατότητες κατασκευής από μέταλλο είναι σχεδόν απεριόριστες και το portfolio από projects στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποτελεί εχέγγυο για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Οι designer της εταιρείας μας, σε συνεργασία με τους μελετητές, συνεργάζονται από τα σχέδια για την βέλτιστη υλοποίηση του εκάστοτε έργου. Εκπονούμε μελέτες φωτισμού από εξειδικευμένο lighting designer με τη χρήση τελευταίας γενιάς software φωτομέτρησης και τρισδιάστατης απεικόνισης. Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και κατασκευάζουμε φωτιστικά κατά παραγγελία σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, εμπορικά καταστήματα και γραφεία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατασκευάζουμε φωτιστικά πολύ μεγάλου μεγέθους για αίθρια και lobby ξενοδοχείων καθώς και μεταλλικά έπιπλα από μπρούτζο ή ατσάλι, σε οποιοδήποτε χρωματισμό.

Παράλληλα, στα χιλιάδες τετραγωνικά των καταστημάτων μας οι ιδιώτες θα βρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία σε διακοσμητικά φωτιστικά, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.  Εκτός από τη δική της σειρά, η εταιρεία KOSTIS Concept Lighting αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Τέλος, η εταιρεία στηρίζει την ελληνική οικονομία πραγματοποιώντας εξαγωγές των προϊόντων της σε έναν αριθμό Βαλκανικών, Αραβικών και Αφρικανικών χωρών.