Την EyeWide Digital Marketing Agency επέλεξαν οι Wine Dark Sea Villas για να αναλάβει το Digital Marketing των τριών πολυτελών βιλών, που βρίσκονται σε τρεις πανέμορφες και ξεχωριστές τοποθεσίες. Συγκεκριμένα, η EyeWide ανέλαβε και σχεδίασε το responsive design της ιστοσελίδας των Wine Dark Sea Villas, με τρόπο που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την μοναδικότητα των κτισμάτων.

Το μοντέρνο design της ιστοσελίδαςταιριάζει απόλυτα στη ταυτότητα των βιλών, αλλά τονίζει και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της καθεμίας. Μέσα από το www.winedarkseavillas.gr, που είναι ήδη online, μπορείτε να θαυμάσετε τις εγκαταστάσεις της Villa Artemis, της Villa Santorini καιτης Villa Bella Mare, να γνωρίσετε τις υπηρεσίες που παρέχονται σε κάθε μία και να κάνετε κράτηση στην βίλα που επιθυμείτε.

Η EyeWide έχει, επίσης, αναλάβει το σύνολο του Social Media Marketing των Wine Dark Sea Villas. Με την ενεργή και δυναμική παρουσία τουςσε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Instagramκαι το Google+, έχει καταφέρει να διατηρήσει και να μεγαλώσει το κοινό τουςκαι να κρατήσει επαφή τόσο με τους προηγούμενους όσο και με τους εν δυνάμει πελάτες.

Σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών που παρέχει η EyeWide στις Wine Dark SeaVillas είναι και οι GoogleAdWords PayPerClick (PPC)καμπάνιες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί μετά από προσεκτική έρευνα και η διαχείρισή τους γίνεται με κύριο σκοπό την βελτίωση του brandawarenessκαι την αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα των βιλώνκαι φυσικά την αύξηση των πωλήσεων.