Η C.K.design.Lighting. είναι μια ανεξάρτητη εταιρία σχεδιασμού φωτισμού με έδρα το Λονδίνο και την Αθήνα. Παρέχουμε λύσεις σχεδιασμού φωτισμού για διάφορα έργα όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, ιδιωτικές κατοικίες, χώρους εργασίας, εμπορικούς χώρους, εκθέσεις και εκδηλώσεις μεταξύ άλλων. Ο κρυμμένος, ενσωματωμένος φωτισμός που αναδεικνύει τη διακόσμηση και την αρχιτεκτονική είναι η κύρια φιλοσοφία μας στο σχεδιασμό.

Με ευρεία διεθνή εμπειρία σε υπερσύγχρονα και πολυτελή έργα, η C.K.design.Lighting. μπορεί να συνεργαστεί στενά με αρχιτέκτονες, διακοσμητές και ιδιώτες και μπορεί να προσαρμόσει τις υπηρεσίες της ανά έργο και σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. 

     

Η ποικιλομορφία των κλάδων από τους οποίους προέρχονται τα μέλη της ομάδας της C.K.design.Lighting και ο συνδυασμός της δημιουργικότητας με τις τεχνικές γνώσεις είναι αυτό που οδηγεί σε επιτυχημένα έργα. Η ομάδα μας ξεχωρίζει με αποδεδειγμένη εμπειρία  στο διεθνή χώρο του φωτισμού και είναι εξειδικευμένη  τόσο στο σχεδιασμό όσο και τη διαχείριση έργων.

       

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας:  www.ckdesignment.com