Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Crist στηνXenia 2017, που διεξήχθη από το Σάββατο 25 ως και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Athens MetropolitanExpo.

Μέσα από τη συμμετοχή της, η Crist, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό την ξενοδοχειακή συλλογή λευκών ειδών με ecofriendly προσανατολισμό. Μία σειρά προϊόντων η οποία παράγεται στο ενεργειακά αυτόνομο εργοστάσιο της Cristστην Ελλάδα και παρέχει στο ξενοδοχείο, εκτός από εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην προσέλκυση των οικολογικά ευαίσθητων τμημάτων της τουριστικής αγοράς.

Η δημιουργία της ecofriendly συλλογής προέκυψε ως αποτέλεσμα τηςευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας, η οποία προβλέπει την παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς και τηδημιουργική ενσωμάτωσή τους τόσο στην γκάμα των προϊόντων, όσο και στις συμπληρωματικές υπηρεσίες που τα συνοδεύουν.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η θερμή αποδοχή που πέτυχε η νέα συλλογή από το κοινό της έκθεσης, στοιχείο που ανέδειξε το booth της Crist σε σημείο αναφοράς των επαγγελματιών του κλάδου. Γενικό ήταν το συμπέρασμα ότι στην προσπάθεια της βελτίωσης των ξενοδοχειακών υπηρεσιών και της προσέλκυσης ποιοτικού τουρισμού, τα λευκά είδη διαδραματίζουν ήδη ένα νέο αναβαθμισμένο ρόλο ως προϊόντα υψηλής εκλαμβανόμενης αξίας. Τα δε καινοτόμα Conceptsτης Crist ενσαρκώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αυτή πραγματικότητα, παρέχοντας στα ξενοδοχεία δυναμικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Crist δεν είναι μόνο συνδεδεμένη με την ιστορία του ξενοδοχειακού ιματισμού στην Ελλάδα, αλλά και με το μέλλον της φιλοξενίας! Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.crist.gr.