Το νέο ξενοδοχείο Hyatt Regency Shenzhen Yantian ανοίγει στο Ανατολικό Shenzhen. Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο στην καρδιά της επαρχίας Yantian του Shenzhen φέρνει την φιλοξενία της Hyatt Regency για την υπογραφή και συνδέει τους επισκέπτες με την πόλη που βρίσκεται σε ραγδαία ανάπτυξη.

Hyatt Regency

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε το άνοιγμα του Hyatt Regency Shenzhen Yantian, το ξενοδοχείο των 298 δωματίων στοχεύει να φέρει την υποδειγματική εξυπηρέτηση της Hyatt Regency από την επωνυμία της και να ενεργοποιεί μοναδικές εμπειρίες τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους επισκέπτες αναψυχής.

Το Hyatt Regency Shenzhen Yantian βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής Yantian, στη γειτονική παραλία Dameisha. Σε απόσταση μίας ώρας από το Διεθνές Αεροδρόμιο Shenzhen Bao’an, το ξενοδοχείο απέχει επίσης μισή ώρα από το σιδηροδρομικό σταθμό Shenzhen και μόνο πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι Shatoujiao.

Hyatt Regency

Το Hyatt Regency Shenzhen Yantian σχεδιάστηκε από το διάσημο HEITZ PARSONS SADEK και διαθέτει 298 σύγχρονα δωμάτια με ποικίλες διαστάσεις που κυμαίνονται από 43 έως 215 τετραγωνικά μέτρα. Υπάρχουν 20 σουίτες, τέσσερις σουίτες Regency Executive και μία προεδρική σουίτα, οι οποίες είναι ευρύχωρες και βρίσκονται στον 41ο έως τον 50ο όροφο. Τα επιλεγμένα δωμάτια προσφέρουν υπέροχη θέα στον ωκεανό και όλα τα δωμάτια διαθέτουν υψηλής ποιότητας ανέσεις και πανοραμικά γαλλικά παράθυρα. Οι επισκέπτες που διαμένουν στο Club Access Rooms and Suites μπορούν να απολαύσουν τα αποκλειστικά οφέλη του Regency Club στον 49ο όροφο.

Επίσης, μεταξύ των άλλων, το ξενοδοχείο προσφέρει συνολικά 25.000 τετραγωνικά πόδια χώρου συναντήσεων και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης αίθουσας χωρίς πυλώνα και πέντε σαλόνια εξοπλισμένα με υψηλής τεχνολογίας συστήματα ήχου και εικόνας. Επιπλέον, η αίθουσα χορού παρέχει περισσότερα από 612 τετραγωνικά μέτρα πολυλειτουργικού χώρου για να φιλοξενήσει τέλεια τη δημιουργικότητα οποιουδήποτε γεγονότος.

ΠΗΓΗ: