Τα Joie de Vivre Hotels γιορτάζουν το Grand Opening του ξενοδοχείου BEI Zhaolong στο Πεκίνο, με το νέο ξενοδοχείο να σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας στην Ασία.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του BEI Zhaolong Hotel, του πρώτου ξενοδοχείου Joie de Vivre στην Ασία. Το ξενοδοχείο με τα 202 δωμάτια είναι μια αναγέννηση του θρυλικού Zhaolong Hotel, το οποίο κατέχει σημαντική θέση στην ιστορία της φιλοξενίας του Πεκίνου από το αρχικό του άνοιγμα την ίδια ακριβώς ημερομηνία το 1985.

Μετά από μια εκτενή και ευφάνταστη ανακαίνιση, το νέο BEI Zhaolong Hotel φέρνει μια νέα, σύγχρονη προοπτική στην αρχική, εικονική ιδιοκτησία. Εγκατεστημένο στη ζωντανή περιοχή Sanlitun, το ξενοδοχείο είναι ο ιδανικός προορισμός για τους ταξιδιώτες και τους ντόπιους που αναζητούν έναν κεντρικό κόμβο για να εργαστούν, να μείνουν και να διασκεδάσουν στην πρωτεύουσα.

Το BEI Zhaolong Hotel, με την υπογραφή τοπικού σχεδιασμού της μάρκας Joie de Vivre, την προσέγγιση χωρίς αποκλεισμούς και την ευχάριστη ατμόσφαιρα, προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία στον κόσμο και αναδεικνύει τη νέα ζωή στην καρδιά της ζωντανής περιοχής Sanlitun.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 202 δωμάτια σχεδιασμένα με άνεση και αποτελούν το τέλειο σκηνικό για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας ή διασκέδασης. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με μια IPTV 55 ιντσών που είναι γεμάτη με τα τελευταία παιχνίδια, καθώς και ανέσεις όπως μηχάνημα Nespresso® και βραστήρα De’Longhi για δωρεάν υπηρεσία καφέ και τσαγιού.

Για να φτάσουν στο ξενοδοχείο με στιλ, οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από το οικολογικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιδιοκτησίας, ενώ ο γρήγορος τακτικός έλεγχος με κωδικό QR εξασφαλίζει ομαλή και αποτελεσματική αναχώρηση.

Τεράστια τεχνολογικά στοιχεία pop art ολοκληρώνουν τον χώρο, υιοθετώντας το πνεύμα της επερχόμενης γενιάς στην Κίνα. Η αίθουσα γκαλερί του ξενοδοχείου παρουσιάζει σύγχρονη τέχνη, ντόπιων καλλιτεχνών, και σε όλο το ξενοδοχείο παρουσιάζονται μαγευτικές ψηφιακές προβολές που απεικονίζουν το παλιό Πεκίνο. Οι σύγχρονες ευαισθησίες σε συνδυασμό με την ψηφιακή καινοτομία έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ένα νέο hotspot για τους trendsetters της πόλης.

Έχοντας έμπνευση από την τοποθεσία του, το ξενοδοχείο στεγάζει επίσης το BEI Commune, ένα ζωντανό εστιατόριο και μπαρ, που φέρνει τους ταξιδιώτες και τους ντόπιους κοντά για να ζήσουν νέες εμπειρίες σε έναν ανοιχτό και παιχνιδιάρικο χώρο.

ΠΗΓΗ: