Το Thompson San Antonio, ένα νέο ξενοδοχείο lifestyle 162 δωματίων, ανοίγει στη δυναμική περιοχή τέχνης του Σαν Αντόνιο Τέξας, κατά μήκος του περίφημου River Walk της πόλης.

Φέρνοντας τη σύγχρονη πολυπλοκότητα στο Texas Hill Country, το ξενοδοχείο 20 ορόφων της Thompson Hotels αποτυπώνει το ζωντανό σύγχρονο πνεύμα αυτής της ιστορικής πόλης του Τέξας.

Το Thompson San Antonio βρίσκεται στην πολυσύχναστη γειτονιά North River Walk, λίγα βήματα από τα πιο περιζήτητα αξιοθέατα της πόλης, όπως το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Tobin, το ιστορικό Alamo και το Μουσείο Τέχνης του Σαν Αντόνιο. Η προνομιακή τοποθεσία του Thompson San Antonio επιτρέπει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν την πόλη με τα πόδια και να αλληλεπιδράσουν πλήρως με αυτό το γοητευτικό πολιτιστικό κέντρο.

Εμπνευσμένη από το περίπλοκο ύφασμα του σύγχρονου Σαν Αντόνιο, η σχεδιαστής Mariana Valero της εταιρείας σχεδιασμού εσωτερικών χώρων με έδρα το Μεξικό, Amass & G, δημιούργησε ένα μαγνητικό, φιλόξενο χώρο συγκέντρωσης όπου οι ταξιδιώτες και οι ντόπιοι μπορούν να εμπνευστούν.

Το κομψό ντιζάιν του Thompson San Antonio συνδυάζει χειροποίητα υλικά, όπως φυσικό ξύλο parota και δέρμα, με πλούσια επίπλωση και πινελιές εμπνευσμένες από το Τέξας. Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι σε στιλ κατοικιών διαθέτουν έντονα σχεδιαστικά στοιχεία, ενδιαφέροντα υλικά και υφές, έπιπλα κατά παραγγελία και επιμελημένα έργα διεθνώς φημισμένων καλλιτεχνών και φωτογράφων.

Συναρπαστικοί πίνακες, εγκαταστάσεις και γλυπτά προβάλλονται σε όλη την ιδιοκτησία, συμπεριλαμβανομένων πρωτότυπων γλυπτών των Jeff Koons και Koray Akay, ενός έργου περιορισμένης έκδοσης του Lucio Carvalho, φωτογραφίας της Lynne Douglas και ενός τρισδιάστατου ακρυλικού μελανιού σε αλουμίνιο ζωγραφικής από το Σαν Αντόνιο. καλλιτέχνης, Eric Breish.

Το λόμπι του Thompson San Antonio, που λειτουργεί ως αναζωογονητική και απροσδόκητη αντίθεση με τον αφρώδη ποταμό Walk, καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα περιβάλλον προσαρμοσμένου σχεδιασμού και πλούσιων υφών. Το σκοτεινό δάπεδο απαλύνεται με λεπτά χαλιά αφηρημένου μοτίβου, και μαύρο γρανίτη και αντίθεση από χάλυβα Corten με τοίχους από φυσικό ξύλο επενδεδυμένα με μοτίβο σιριόν.

Μια ειδικά σχεδιασμένη πλωτή σκάλα με κάθετους χειρολισθήρες τυλιγμένους σε δέρμα με ραφές, κάνει μια δήλωση καθώς τραβά το μάτι προς τα πάνω. Ο φωτισμός είναι φιλόξενος, τα έπιπλα είναι πολυεπίπεδα για μια οικιστική αίσθηση και οι πλούσιες πινελιές, όπως μια βιβλιοθήκη που περιβάλλει ένα τζάκι και μεγάλες κυκλικές κολόνες τυλιγμένες σε χειροποίητες ζώνες από ορείχαλκο, δελεάζουν όλους όσοι μπαίνουν να νιώσουν άνετα και να μείνουν.

Τα 162 δωμάτια του Thompson San Antonio περιλαμβάνουν 33 σουίτες, με θέα από το δάπεδο μέχρι την οροφή στον αστικό ορίζοντα. Τα δωμάτια διαθέτουν εκλεπτυσμένη επίπλωση, όπως προσαρμοσμένους καναπέδες, κομψές πινελιές, όπως καφέ δερμάτινο κεφαλάρι με αγκράφα σε μερικά δωμάτια, αποκλειστικά κατά παραγγελία αγαθά και κέντρα ψυχαγωγίας και ευρύχωρα μπάνια από πέτρα και γυαλί με ντους ψιλής βροχής, καθώς και γλυπτές μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης στις σουίτες.