Το Life House, Lower Highlands είναι ένα boutique βικτοριανό βιομηχανικό ακίνητο που βρίσκεται στην καρδιά των Κάτω Χάιλαντς, επίσης γνωστό ως “LoHi”, μια γοητευτική γειτονιά στο Ντένβερ, γνωστή για τα κοκτέιλ σαλόνια της, τις μπίρες βιοτεχνίας και τα κομψά εστιατόρια.

Το Life House είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην αναπτυσσόμενη γειτονιά και έχει σχεδιαστεί διαχρονικά για να διαρκέσει μια ζωή. Ο σχεδιασμός του ακινήτου αντλεί έμπνευση από τη Βικτωριανή Βιομηχανία, τη σχεδιαστική κίνηση του 1800 που ορίζει την περιοχή, καθώς και το φυσικό τοπίο της Άγριας Δύσης.

Όπως και τα περίχωρά του, όπου τα σπίτια της βικτοριανής εποχής έρχονται σε αντιπαράθεση με υπερσύγχρονα κτίρια, το Life House Lower Highlands διαθέτει στρώματα σκονισμένων λουλουδιών – κατασκευασμένα από υφάσματα House of Hackney – μέσα σε ένα σύγχρονο βιομηχανικό κέλυφος. Τα σκονισμένα γκρι Badlands με κορεσμένες μουσταρδί αποχρώσεις, σκουριασμένα κόκκινα και βαθιές αποχρώσεις του bluebell συνδυάζονται με πλούσια δέρματα αγελάδας που τραβούν το φυσικό τοπίο της άγριας φύσης του Κολοράντο.

Τα δωμάτια είναι μια συλλογή καταλυμάτων που απευθύνονται στον απαιτητικό ταξιδιώτη: από ευρύχωρες King Suites έως ίσως τις πιο πολυτελείς κουκέτες στον κόσμο, οι οποίες είναι ιδανικές για ομάδες ενηλίκων και οικογενειών που αναζητούν πολυτέλεια και οικονομικά λογική εμπειρία. Οι προσαρμοσμένες κουκέτες διαθέτουν κρεβάτια πλήρους μεγέθους σε διαφορετικές διαμορφώσεις με πολυτελή μπάνια με διπλούς νεροχύτες, προσαρμοσμένο πάγκο και μια ευέλικτη μονάδα ντουλάπας για μεγιστοποίηση του χώρου.

Το Life House, Lower Highlands, σχεδιάστηκε από τη βραβευμένη Design ομάδα της Life House με επικεφαλής τους Rockwell alum Jenny Bukovec και Sydell Group alum Henry Morris. Το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε με μια μεγάλη ποικιλία τύπων δωματίων για να εξυπηρετεί τους απαιτητικούς ταξιδιώτες οποιουδήποτε ταξιδιωτικού σκοπού ή μεγέθους ομάδας.

Οι οικογένειες με περισσότερα από δύο παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν πολυτελή καταλύματα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν πολλά δωμάτια ή να μοιραστούν κρεβάτια, ενώ ομάδες φίλων μπορούν να ταξιδέψουν στο Ντένβερ για τον πολιτισμό φαγητού και ποτού LoHi, γραφικές υπαίθριες δραστηριότητες και να μοιραστούν έναν χώρο με επαρκή ιδιωτικότητα, πολυτελές ντιζάιν και σεντόνια και ένα υπέροχο μπαρ και εστιατόριο.

Η ιδιοκτησία διαθέτει επίσης φυσικά άφθονα παραδοσιακά δωμάτια King και Queen για να εξυπηρετήσει σόλο ταξιδιώτες, ζευγάρια και μικρές οικογένειες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τις βασικές ανέσεις του Life House, όπως προϊόντα μπάνιου Le Labo, ηχεία Marshall και πολυτελή λευκά είδη Revival. Τα δωμάτια ξεκινούν από $ 189.