Ένα σύγχρονο νέο ξενοδοχείο που βρίσκεται στη διεύθυνση 200 N. Field Dr. στο Conway Business Park, The Forester, ένα ξενοδοχείο Hyatt Place που αναπτύχθηκε από τον Όμιλο Janko και λειτουργεί από την Janko Hospitality είναι μια μοναδική προσφορά εμπνευσμένη από τη μάρκα Hyatt Place. Ως το πρώτο ξενοδοχείο που άνοιξε στο προάστιο North Shore από το 1929, η ιδέα του καταλύματος εμπνέεται από το σύνθημα της πόλης του Lake Forest, “Naturae et Scientiae Amor”, το οποίο μεταφράζεται σε “Αγάπη της Επιστήμης και της Φύσης”.

Το Forester, ένα Hyatt Place Hotel βρίσκεται σε ένα παρόμοιο μοναδικό σταυροδρόμι, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου Hyatt Place, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει νέα μονοπάτια με μοναδικές προσφορές, όπως το Oaken Bistro + Bar, μια πολυτελή εμπειρία φαγητού και πάνω από 4.500 τετραγωνικά πόδια ευέλικτου χώρου εκδηλώσεων.

Επειδή οι προσπάθειες της Hyatt βασίζονται στην ακρόαση και τροφοδοτούνται από τη φροντίδα, τα ξενοδοχεία Hyatt Place συνδυάζουν στυλ, καινοτομία και 24/7 ανέσεις για να δημιουργήσουν μια εύκολη πλοήγηση εμπειρία για τον σύγχρονο ταξιδιώτη πολλαπλών εργασιών. Στο The Forester, ένα Hyatt Place Hotel, η επιστήμη και η φύση είναι υφαντά από έργα τέχνης εμπνευσμένα από φυσικά fractals και αίθουσες συσκέψεων που ονομάζονται από φυτά και λουλούδια, μέχρι τη ρεσεψιόν να κατασκευάζεται από έναν συμπαγή, μονό κορμό λευκής βελανιδιάς.

   

Το κατάλυμα διαθέτει 156 ευρύχωρα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 10 σουιτών, το καθένα με Smart HDTV επίπεδης οθόνης 55 ιντσών, δωρεάν WiFi, ψυγεία, αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό, κουρτίνες συσκότισης, στεγνωτήρες μαλλιών, χρηματοκιβώτια στο δωμάτιο και άλλα. Το ξενοδοχείο είναι φιλικό προς τα κατοικίδια και προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης στους επισκέπτες σε πολλές εγκαταστάσεις.

Ιδανικά εξοπλισμένο για τη διοργάνωση εκδηλώσεων τόσο μεγάλων όσο και μικρών, το The Forester, ένα Hyatt Place Hotel διαθέτει τρεις αίθουσες εκδηλώσεων και έναν χώρο προ-λειτουργίας που διαθέτει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες. Το Lupine Room προσφέρει εξωτερική πρόσβαση σε ένα εξωτερικό αίθριο και χώρο 1.676 τετραγωνικών ποδιών, που μπορεί να φιλοξενήσει έως 186 άτομα, ενώ το The Aster Room, ο μεγαλύτερος χώρος εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, μπορεί να φιλοξενήσει έως 200 άτομα. Το Blue Stem Room, κατάλληλο για ομάδες έως 45 ατόμων, προσφέρει έναν οικείο χώρο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα εστιατόριο με πλήρεις υπηρεσίες με οδηγό σεφ, το Oaken Bistro + Bar, το οποίο είναι ανοιχτό για δείπνο, brunch και κοκτέιλ. Το μοντέρνο νέο μπαρ και σαλόνι είναι γεμάτο με γήινες λεπτομέρειες και φωτιστικά εμπνευσμένα από φυλλώματα σε κάθε στροφή. Με επικεφαλής τον εκτελεστικό σεφ Kristen Burman, πρώην Limelight Catering and Anthology San Diego, το Oaken Bistro + Bar προσφέρει ένα στιβαρό μενού με πλούσιες και τολμηρές γεύσεις, όπως τα πολλά δέντρα White Oak Heritage στο Lake Forest. Για να συμπληρώσει, το εστιατόριο διαθέτει επίσης μια εκλεκτή ποικιλία κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών, όπως κοκτέιλ, με τοπικά λουλούδια και βότανα. Το Oaken Bistro + Bar προσφέρει στους επισκέπτες ένα εμπνευσμένο μενού που, όπως οι δακτύλιοι των δέντρων, θα μεγαλώνουν και θα αλλάζουν εποχιακά.