Η είσοδος του New Lifestyle Hotel Marks Marriott Bonvoy στο Tulum, εγκαινιάζει μια νέα εποχή φιλοξενίας.

Το Aloft Tulum, ένα ολοκαίνουργιο, boho-chic ξενοδοχείο εμπνευσμένο από τη Highgate Hotels, άνοιξε την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο του Tulum και τις παραλίες με λευκή άμμο. Η τετραώροφη ιδιοκτησία διαθέτει 140 δωμάτια και σουίτες τύπου σοφίτας και μια ποικιλία ζωντανών χώρων για κοινωνικοποίηση και μουσική, όπως: το Rooftop Lounge & Bar με πισίνα υπερχείλισης, teepees για παιδιά και ο μοναδικός τόπος προορισμού για εταιρικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Το Aloft Tulum είναι μέρος του χαρτοφυλακίου εμπορικών σημάτων της Marriott Bonvoy και είναι η πρώτη ιδιοκτησία που έκανε το ντεμπούτο του στο Tulum, Quintana Roo.

Το Aloft Tulum είναι τόσο εντυπωσιακό όσο είναι εκφραστικό. Οι ταξιδιώτες επόμενης γενιάς μπαίνουν στο λόμπι του ξενοδοχείου για να υποδεχτούν την αστική τέχνη που αλλάζει, μοντέρνα έπιπλα και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Ενώ τα δωμάτια διαθέτουν βελούδινα κρεβάτια και ελαφριά, ευάερη διακόσμηση με φυσικά υφάσματα για να προσφέρουν την απόλυτη άνεση. Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, τηλεοράσεις LCD 55 ιντσών, δωρεάν καφέ, ειδικά προϊόντα περιποίησης Aloft από το Bliss® Spa και καμπίνα με ντους βροχής.

Για ανάμιξη, το Aloft Tulum προσφέρει αρκετούς σχεδιαστικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου του Ático Rooftop Bar & Lounge. Σε αυτό το μέρος, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια βουτιά στην πισίνα υπερχείλισης, να δοκιμάσουν τοπική κουζίνα και να απολαύσουν εποχιακά κοκτέιλ – θαυμάζοντας την απαράμιλλη θέα στο Tulum. Επιπλέον, το αστικό ξενοδοχείο φιλοξενεί το Re: fuel by Aloft, γεμάτο με φρέσκιες επιλογές “grab-and-go”. Re: mix lounge, το ιδανικό μέρος για να συνδυάσετε, να ανακαλέσετε και να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου. και το μπαρ W XYZ®, όπου οι επισκέπτες και οι ντόπιοι μπορούν να απολαύσουν ζωντανά προγράμματα μουσικής.

Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν σε φόρμα με πρόσβαση στην πισίνα Splash του ξενοδοχείου και στο γυμναστήριο Re: charge, το οποίο είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης ειδικές παροχές για παιδιά με Camp Aloft.

Το Aloft Tulum βρίσκεται εκτός δρόμου σε μια όμορφη τοποθεσία στη λεωφόρο Coba που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή οδηγεί σε διεθνώς αναγνωρισμένη κουζίνα, τοπικές αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Στα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνονται η Playa Paraíso, μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στο Μεξικό, τα ερείπια του Tulum Mayan και το βραβευμένο υδάτινο πάρκο Xel-Há.