Μοναδικές εικόνες περιμένουν τους επισκέπτες στο Renaissance Shenzhen Bay, ένα δυναμικό ξενοδοχείο στο κέντρο του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας του Σενζέν που διαθέτει τοπικά εμπνευσμένο design.

Η Marriott International ανακοινώνει το άνοιγμα του Renaissance Shenzhen Bay Hotel στο Nanshan, μια εύπορη περιοχή στα νοτιοδυτικά του Shenzhen. Η περιοχή φιλοξενεί το βιομηχανικό Πάρκο Υψηλής τεχνολογίας Shenzhen, το οποίο περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα κεντρικά γραφεία της Κίνας και διεθνείς εταιρείες. Τα εγκαίνια σηματοδοτούν το δεύτερο αναγεννησιακό ξενοδοχείο στην πόλη. Με μια φιλοσοφία μάρκας που εμπνέει τους επισκέπτες στο “Discover This Way”, η Renaissance Shenzhen καλωσορίζει τους παγκόσμιους ταξιδιώτες και τους ντόπιους να ανακαλύψουν απροσδόκητα πολύτιμα πετράδια που είναι εκτός δρόμου σε αυτόν τον ακμάζοντα τεχνολογικό κόμβο.

   

Το Renaissance Shenzhen Bay βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στον πυρήνα της δράσης στο Shenzhen High Tech Park, σε απόσταση 35 λεπτών με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Shenzhen Bao’an και 15 λεπτά από το Shenzhen Bay Border Crossing που σας συνδέει με το Χονγκ Κονγκ. Το ξενοδοχείο διαθέτει 293 κομψά δωμάτια και σουίτες με εκπληκτική θέα στον κόλπο Shenzhen και τη γύρω περιοχή.

Σχεδιασμένο από τη διάσημη εταιρεία αρχιτεκτονικής CL3 που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, η μοναδική σχεδιαστική ιδέα του ξενοδοχείου επικεντρώνεται στη λέξη “Shenzhen” με κινέζικους χαρακτήρες, ερμηνεύοντας το όνομα της πόλης σε τέσσερα αποικοδομημένα στοιχεία που αντιπροσωπεύουν: Νερό, ξύλο, γη και φύση.

Διακριτικές ζώνες με διακόσμηση που αντιπροσωπεύουν κάθε στοιχείο σε όλο το ξενοδοχείο βοηθούν να προκαλέσουν αυτήν την τοπικά εμπνευσμένη σχεδιαστική κατεύθυνση.

      

Μόλις μπείτε στην υποδοχή  του πρώτου ορόφου και κατευθυνθείτε προς το λόμπι του ξενοδοχείου τα διακοσμητικά στοιχεία ξύλου και γης προκύπτουν μέσα από τα διακοσμητικά έργα τέχνης. Τα γλυπτά μεταλλικά φύλλα μπαμπού συμπληρώνονται με ολογραφική προβολή 4D για να δημιουργήσουν μια θεατρική εμπειρία στους κοινόχρηστους χώρους, θέτοντας τον τόνο για τους υπόλοιπους εσωτερικούς χώρους σχεδιασμού.

Οι χώροι φαγητού συμβάλλουν επίσης στην αφήγηση της σχεδιαστικής ιστορίας, όπως στο R Bar που διαθέτει τοίχο LED από το δάπεδο μέχρι την οροφή και βυθισμένο μπαρ με οπίσθιο φωτισμό που προβάλλει μοτίβα που αντιπροσωπεύουν την ερμηνεία των πηγών και του ρέοντος νερού.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παραμείνουν δραστήριοι κατά τη διάρκεια της διαμονής τους με μια βουτιά στην ευρύχωρη εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα μήκους 25 μέτρων που προσφέρει καταπληκτική θέα στην περιοχή του κόλπου του Σενζέν ή προπόνηση στο πλήρως εξοπλισμένο 24ωρο γυμναστήριο. Το ξενοδοχείο προσφέρει, επίσης, περισσότερο από 2.000 τ.μ. ευέλικτου χώρου λειτουργίας για τη διοργάνωση εκδηλώσεων για κάθε ειδική περίσταση.