Το Westin Hotel São Paulo αναμένεται να διαθέτει 187 δωμάτια και σουίτες στην αποκλειστική περιοχή Itaim Bibi του Σάο Πάολο.

Η Marriott International ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία franchise με την Hotéis Deville για την εισαγωγή των πρώτων Westin Hotels & Resorts στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Με 187 δωμάτια και σουίτες, το κατάλυμα αναμένεται να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του την άνοιξη του 2024.

Το The Westin Hotel São Paulo, που βρίσκεται στην περιοχή Itaim Bibi του Σάο Πάολο, θα βρίσκεται εντός του συγκροτήματος μικτής χρήσης JK Square, το οποίο έχει προγραμματιστεί να περιλαμβάνει καταστήματα λιανικής, γραφεία και κατοικίες.

Τα σχέδια προβλέπουν ένα εστιατόριο στον 2ο όροφο, ένα μπαρ ενσωματωμένο στο λόμπι στον πρώτο όροφο και έναν χώρο αναψυχής στον 3ο όροφο με πισίνα και γυμναστήριο. Για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, το κατάλυμα έχει προγραμματιστεί να διαθέτει αίθουσες συνεδριάσεων και συσκέψεων πολλαπλών μεγεθών για διαφορετικές ανάγκες.

Το αρχιτεκτονικό έργο αναπτύχθηκε από το KPF, ένα διάσημο αμερικανικό γραφείο. Η ενσωμάτωση ολόκληρου του συγκροτήματος είναι από την SDI Desenvolvimento Imobiliário, έναν προγραμματιστή με μεγάλη εμπειρία και σταθερότητα.

Η Westin είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της φιλοξενίας στην ευεξία για περισσότερο από μια δεκαετία και είναι έτοιμη να εισαγάγει ένα νέο επίπεδο ευεξίας στους ταξιδιώτες στη Βραζιλία.

Επί του παρόντος, η Marriott International λειτουργεί 12 ξενοδοχεία στη Βραζιλία με τα εμπορικά σήματα JW Marriott, Marriott Hotels, Sheraton Hotels & Resorts, Renaissance Hotels, Autograph Collection Hotels, Courtyard by Marriott, Residence Inn και Marriott Executive Apartments.