Το Aloft Singapore Novena, που πρόκειται να είναι η είσοδος της μάρκας στη Σιγκαπούρη και το μεγαλύτερο Aloft στον κόσμο, αναμένεται να ανοίξει το τρίτο τρίμηνο του 2023.

Η Marriott International, Inc. ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με την Hiap Hoe Limited, μέσω της HH Properties Pte. Ltd, για να φέρει το σχεδιαστικό εμπορικό σήμα Aloft Hotels στη Σιγκαπούρη. Μετά από μια στρατηγική μετατροπή, το ξενοδοχείο 785 δωματίων αναμένεται να ανοίξει το τρίτο τρίμηνο του 2023, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της μάρκας Aloft στη Σιγκαπούρη και το μεγαλύτερο ξενοδοχείο Aloft στον κόσμο.

Το Aloft Singapore Novena θα αποτελείται από δύο πύργους και θα βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία στο πάρκο Zhongshan, μια ανάπτυξη μικτής χρήσης στην πολιτιστική περιοχή του Balestier. Αυτή η περιοχή φημίζεται για την πλούσια κληρονομιά της και βρίσκεται κατά μήκος του μονοπατιού Balestier Heritage, που περιβάλλεται από μια σειρά από διάσημα τοπικά εστιατόρια και συνδέεται με τον ενσωματωμένο δυναμικό χώρο υγειονομικής περίθαλψης, Healthcity Novena.

Σχεδιασμένο από την DP Architects με έδρα τη Σιγκαπούρη, το εξωτερικό του ξενοδοχείου παίρνει καθαρές απλές μορφές και θα συνδυάζεται αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον του πάρκου Zhongshan. Με τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου αισθητικά σχεδιασμένους από την KKS International, το Aloft Singapore Novena θα επιδείξει μια ζωντανή ατμόσφαιρα παρόμοια με την επωνυμία Aloft Hotels. Τα δωμάτια θα διαθέτουν εξαιρετικά άνετα κρεβάτια Sealy, προσαρμοσμένες ανέσεις, δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, τηλεοράσεις LCD 55 ιντσών και καμπίνα ντους ψιλής βροχής.

Οι επιλογές για φαγητό στο Aloft Singapore Novena περιλαμβάνουν ένα μοντέρνο κινέζικο και τοπικό εστιατόριο με θαλασσινά, καθώς και ένα εστιατόριο με πιστοποίηση Halal με μπουφέ.

Η γκάμα των εγκαταστάσεων που διαθέτει το κατάλυμα θα περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα και υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες μπορούν επίσης να προγραμματίσουν να φιλοξενήσουν συναντήσεις στους χώρους εκδηλώσεων του ξενοδοχείου και σε σύγχρονους χώρους.