Αυτό το νέο θέρετρο στο Αρχιπέλαγος των Μαλδίβων καλωσορίζει τους επισκέπτες σε έναν κόσμο εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, θρυλικής εξυπηρέτησης και προσφέρει αξέχαστες πολιτιστικές εμπειρίες.

Η Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C ανακοίνωσε το ντεμπούτο της στις Μαλδίβες, με το άνοιγμα του The Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands. Εγκατεστημένο στα νησιά Fari, ένα αρχιπέλαγος στο βορειοανατολικό άκρο της Βόρειας Ατόλης του Μαλέ, η περιοχή είναι διάσημη για τις ανέγγιχτες παραλίες με λευκή άμμο και τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά γεμάτα θαλάσσια ζωή.

Με εκπληκτική μινιμαλιστική αρχιτεκτονική, το θέρετρο προσκαλεί τους επισκέπτες να αγκαλιάσουν τον κύκλο της νησιωτικής ζωής και τους καλωσορίζει σε έναν κόσμο εξαιρετικής πολυτέλειας.

Εύκολα προσβάσιμο μέσω μιας γραφικής διαδρομής με υδροπλάνο δέκα λεπτών ή 45 λεπτών με πολυτελή βάρκα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Velana, το θέρετρο αποτελεί μέρος της γραφικής μαρίνας Fari με το ζωντανό Beach Club, τις γοητευτικές μπουτίκ και τα δελεαστικά εστιατόρια που αποτελούν την κοινόχρηστη καρδιά του αρχιπελάγους. Το Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands είναι ιδανικό για επισκέπτες που αναζητούν διακοπές ανακάλυψης ή εξερεύνησης για όλη την οικογένεια.

Σχεδιασμένο από τους πολυβραβευμένους αρχιτέκτονες Kerry Hill, το Ritz-Carlton Maldives είναι εμπνευσμένο από το φυσικό περιβάλλον του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων του στροβιλιζόμενου νερού και των ωκεανών, τα οποία ενσωματώνονται σε μια σχεδιαστική αφήγηση που έχει τις ρίζες του σε σχήμα ένας κύκλος που αντιπροσωπεύει επίσης τη ροή της νησιωτικής ζωής.

Το θέρετρο διαθέτει 100 πολυτελείς βίλες 1 έως 3 υπνοδωματίων, είτε σε κρυστάλλινα νερά, είτε σε παρθένους όρμους παραλίας, καθένας από τους οποίους προσφέρει ευρύχωρους χώρους διαβίωσης που θολώνουν τη γραμμή μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με πανοραμικές συρόμενες πόρτες, ένα χώρο ηλιοθεραπείας με ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης και εκπληκτική θέα.

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του θέρετρου σέβεται τις οπτικές επιπτώσεις του στο περιβάλλον και προσελκύει μεγάλο μέρος του φυσικού του περιβάλλοντος στην εμπειρία των επισκεπτών.

Ως μέρος της θρυλικής, εξαιρετικά εξατομικευμένης υπηρεσίας του The Ritz-Carlton, και εμπνευσμένη από τα αρχαία βασιλικά έθιμα των βασιλικών δικαστηρίων των Μαλδίβων, σε κάθε δωμάτιο έχει ανατεθεί ένας νησιωτικός μπάτλερ για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία ενός επισκέπτη.

Δύο από τους χώρους του θέρετρου βρίσκονται στη μαρίνα Fari, ένα ευχάριστο ταξίδι οκτώ λεπτών σε ένα dhoni, ένα παραδοσιακό ξύλινο ψαροκάικο, από το νησί του θέρετρου στο Fari Marina Village. Το Arabesque είναι ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα σε μια παραδοσιακή σκηνή των Βεδουίνων, προσκαλώντας τους επισκέπτες σε ένα γαστρονομικό ταξίδι από το Λίβανο στη Βόρεια Ινδία. Το Tum Tum είναι ένα φορτηγό τροφίμων που σερβίρει ελαφριές ασιατικές απολαύσεις. η τέλεια στάση καλωσορίσματος στη μέση μιας ημέρας για ψώνια και εξερεύνηση.