Το Grand Forest Metsovo αναδείχτηκε ως το κορυφαίο landmark ξενοδοχείο της Ευρώπης

Το Grand Forest κατάφερε να θριαμβεύσει και φέτος ως ο απόλυτος νικητής σε μία από τις πιο δύσκολες κατηγορίες των Όσκαρ της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Ως το κορυφαίο landmark hotel της Ευρώπης αναδείχτηκε στα φετινά World Travel Awards το Grand Forest Metsovo κερδίζοντας τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το εμβληματικό ξενοδοχείο Grand Forest κράτησε και φέτος τον τίτλο του κορυφαίου landmark ξενοδοχείου της Ευρώπης, κατά την 27η απονομή των World Travel Awards και μάλιστα σε μια χρονιά που δοκιμάστηκαν όχι μόνο οι υψηλές υπηρεσίες και οι εξατομικευμένες εμπειρίες των ξενοδοχείων αλλά και και η συλλογική ευθύνη, η προνοητικότητα και η επιμονή στην ασφαλή διαμονή.

Δημιουργώντας το ίδιο ένα μαγευτικό σκηνικό, στην κορυφή του βουνού, το Grand Forest διαθέτει 8 κτήρια και 62 σουίτες καθώς και εστιατόριο και SPA, οι επισκέπτες του οποίου μπορούν να γίνουν ένα με την φύση.

Στο πολυεπίπεδο σχήμα του, η τοπική αρχιτεκτονική αποκτά νέα διάσταση μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση: γκρίζα κεραμίδια, πέτρινες προσόψεις, ογκώδη δοκάρια και η so british εσωτερική διακόσμηση  προσδίδουν στο ξενοδοχείο την απαραίτητη ατμόσφαιρα ενός σαλέ στο βουνό.