Ο Οκτώβριος, είναι μήνας βραβεύσεων και αναγνώρισης για την Chnaris H.M.D.C. η οποία πρόκειται να λάβει τέσσερα ακόμα βραβεία από διεθνείς οργανισμούς σε Γαλλία, Ελλάδα και Κίνα!

Βραβεύσεις οι οποίες ενισχύουν το προφίλ της εταιρείας, εξωτερικεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες των Ελληνικών επιχειρήσεων και συμβάλλουν στο να εδραιωθεί στο παγκόσμιο χάρτη της τουριστικής βιομηχανίας η χώρα μας γενικότερα, αλλά και η Κρήτη ειδικότερα, ως αξιόπιστος τουριστικός προορισμός από την άποψη της παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών.

Ειδικότερα, τον μήνα Οκτώβριο, η Chnaris H.M.D.C. πρόκειται να βραβευτεί:

– Στις Cannes στις 5 Οκτωβρίου 2018, από τον οργανισμό EUROPE BUSINESS ASSEMBLY (E.B.A) με το βραβείο αριστείας στην BUSINESS TRIUMPH FESTIVAL 2018.

– Στο Out Of The Blue Capsis Elite Resort Ηρακλείου στις 6 Οκτωβρίου 2018, στην εκδήλωση «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards», από τον οργανισμό Seven Stars Media Corporation. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση η εταιρία θα λάβει δύο βραβεία, οι τίτλοι των οποίων θα ανακοινωθούν την ημέρα τις απονομής.

– Στο Hong-Kong στις 14 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο InterContinental Hong Kong, από τον Οργανισμό Worldcob με το βραβείο Excellence in Quality Management, στην εκδήλωση με τον τίτλο «The Bizz AMEA».

Ο Ιδρυτής και Γεν. Δ/ντης της Chnaris H.M.D.C. Ζαχαρίας Α. Χνάρης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ολοκληρώνουμε σιγά – σιγά μια τουριστική περίοδο όπου όσοι είχαμε κατάλληλα προετοιμαστεί, καταφέραμε σημαντικά αποτελέσματα. Οι βραβεύσεις αυτές, όπως και όσες έχουν προηγηθεί και όσες εύχομαι να ακολουθήσουν, απλά επιβεβαιώνουν πως ότι κάναμε, καλά το κάναμε. Εξυπηρετήσαμε τους συνεργάτες – ξενοδόχους μας, προβάλλαμε τον τόπο μας, φιλοξενήσαμε αξιοπρεπώς τους ξένους επισκέπτες μας, ενισχύσαμε την τοπική μας οικονομία και την αύξηση της απασχόλησης και συμβάλλαμε με τις όποιες δυνάμεις μας, στην προβολή της Κρήτης, στην προβολής της πατρίδας μας, σε όλο τον κόσμο. Συγχαίρω όλους τους συνεργάτες μου για αυτά τα πολύ καλά αποτελέσματα και εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί, να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθεια».