Το boutique ξενοδοχείο στην καρδιά του Vail Village προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες, αυθεντικές υπηρεσίες και μια πύλη για να ανακαλύψετε τη μαγεία της περιοχής.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε την προσθήκη του ξενοδοχείου Austria Haus 25 δωματίων στο Vail στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιό του Destination by Hyatt. Οι ταξιδιώτες που αναζητούν μια πολυτελή απόδραση στο Vail θα απολαύσουν την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και τα πολυτελή καταλύματα του Austria Haus Hotel ως ένα από τα μοναδικά ανεξάρτητα, boutique ξενοδοχεία στην καρδιά του Vail Village.

Εμπνευσμένο από τα αυθεντικά σαλέ του σκι των αυστριακών Άλπεων, το boutique Austria Haus Hotel καλωσορίζει ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο για να ζήσουν τη δυτική πολυτέλεια και την κομψότητα τυλιγμένα στην ευρωπαϊκή γοητεία. Μέσα στο διάσημο ξενοδοχείο σκι Vail, 19 δωμάτια και έξι σουίτες είναι προσεγμένα εξοπλισμένα με πολυτελή χαρακτηριστικά, όπως κλιματισμό, μοντέρνα κομψά μπάνια με θερμαινόμενο μαρμάρινο δάπεδο, εκλεκτά κλινοσκεπάσματα και σαγηνευτική αλπική αρχιτεκτονική. Οι ευρύχωρες σουίτες διαθέτουν τζάκια φυσικού αερίου και διπλές μπανιέρες ιδανικές για ρομαντικά καταφύγια, οικογενειακές διακοπές ή σαββατοκύριακα για σκι.

Οι ανέσεις, η αυθεντική εξυπηρέτηση των επισκεπτών και η αυθεντική αισθητική του Austria Haus Hotel βοηθούν στην αναπαράσταση της ουσίας των ευρωπαϊκών διακοπών για σκι σε ένα οικογενειακό καταφύγιο σκι. Ιδανική για χαλάρωση après-ski και κολύμπι όλο το χρόνο, η εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα έχει θέα στη διάσημη Καλυμμένη Γέφυρα του Gore Creek. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν δίπλα στο τζάκι στο lounge του λόμπι, να απολαύσουν ένα δωρεάν μπουφέ πρωινού εμπνευσμένο από τις Άλπεις που σερβίρεται καθημερινά ή να εξερευνήσουν ένα νέο βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του ξενοδοχείου.

Οι επισκέπτες του Austria Haus Hotel μπορούν να απολαύσουν παγκοσμίου φήμης χειμερινές αποδράσεις ή χαλαρωτικές καλοκαιρινές διακοπές στο θέρετρο. Το ορεινό θέρετρο βρίσκεται στο κέντρο του παγκοσμίου επιπέδου σκι, σνόουμπορντ, tubing και χειμερινής διασκέδασης, εκτός από περιπέτειες όλο το χρόνο με πεζοπορία, ποδηλασία, ράφτινγκ, την αγορά Vail Farmer’s Market και γκολφ παγκόσμιας κλάσης. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ιδανικά δίπλα στη διάσημη Καλυμμένη Γέφυρα του Vail, παρέχοντας στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση με τα πόδια στα καλύτερα εστιατόρια, καταστήματα, νυχτερινή ζωή και δραστηριότητες του Vail.