Η Kivotos Mykonos ανακοινώνει τις ημερομηνίες έναρξης και τις ανακαινίσεις για το 2023 με ειδική προσφορά έκπτωσης 20% για έγκαιρες κρατήσεις.

Με την Άνοιξη να είναι πλέον εδώ, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσει κανείς να σχεδιάζει την επόμενη απόδρασή του για ζεστό καιρό και ποιος καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσει τη νέα σεζόν; Το Kivotos Mykonos, μια από τις πιο εμβληματικές παραθαλάσσιες ιδιοκτησίες στο νησί της Μυκόνου, πρόκειται να υποδεχτεί ξανά τους επισκέπτες του από τις 5 Μαΐου 2023. Το ξενοδοχείο προσκαλεί τους ταξιδιώτες να παραμερίσουν την οικειότητα και την προβλεψιμότητα και να ξεκινήσουν μια ακαταμάχητη γιορτή ζωής με τις μοναδικές του εμπειρίες.

Χτισμένο δίπλα σε μια πλαγιά με θέα στον κόλπο του Ορνού, το boutique πολυτελές ξενοδοχείο 5* φιλοξενεί τη μοναδική σουίτα στο νησί με ιδιωτική γυάλινη πισίνα! Η σύγχρονη αρχιτεκτονική της Signature Suite, τα ζεστά μυκονιάτικα στοιχεία και τα καταπραϋντικά χρώματα, δημιουργούν μια ήρεμη ατμόσφαιρα, ενώ προσφέρουν μαγευτική πανοραμική θέα στη θάλασσα που μαγνητίζει τις αισθήσεις. Αυτή η σουίτα είναι η τέλεια επιλογή για μια ιδιαίτερη περίσταση είτε πρόκειται για επέτειο, γενέθλια, μήνα του μέλιτος ή ίσως απλώς για απόλαυση!

Απόλασυη χωρίς πολύ κόσμο

Στο Kivotos Mykonos, οι επισκέπτες απολαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση σε μια απομονωμένη ιδιωτική παραλία με πολύχρωμες ομπρέλες και ξαπλώστρες. Το ξενοδοχείο προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν στιγμές αβίαστης κομψότητας με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας προσφοράς με σκάφος κατά παραγγελία, η οποία παρέχει απευθείας μεταφορά από την παραλία στον κοντινό Σκορπιό και το Nammos, μεταφέροντας τη νυχτερινή ζωή του νησιού στο κατώφλι των επισκεπτών.

Το όνειρο αυτού του λάτρη της αναψυχής προσφέρει επιπλέον μια επιλογή από εγκαταστάσεις ευεξίας και εμπειρίες, όπως δύο εξωτερικές πισίνες, ένα μπαρ στην πισίνα και ένα γυμναστήριο. Επιπλέον, το σπα των εγκαταστάσεων προσφέρει μια σειρά από περιποιήσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός ιδιωτικού μασάζ στην παραλία, το καθένα εξαιρετικά σχεδιασμένο για να διευκολύνει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Οι ανακαινίσεις έχουν προγραμματιστεί για να αναβαθμίσουν την εμπειρία του επισκέπτη

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια πραγματική απόλαυση αυτή τη σεζόν, καθώς το ξενοδοχείο θα κάνει την πρώτη ανακαίνιση σε πέντε σουίτες. Με 40 ξεχωριστές σουίτες και βίλες για να διαλέξετε, αυτό το καταφύγιο υψηλής αισθητικής προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον που μοιάζει περισσότερο με «σπίτι». Ίσως το καλύτερο μέρος είναι ότι αυτή η ανάπαυλα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης που είναι γνωστό για τη διαβόητη νυχτερινή ζωή, τα εξαιρετικά εστιατόρια, τα γραφικά καταστήματα και τα αξιοθέατα.