Τα όμορφα πιάτα είναι αυτά, που θα προσφέρουν στους πελάτες του εστιατορίου μια μοναδική εμπειρία και θα επιδιώξουν να την ξαναζήσουν. Για να επιτευχθεί λοιπόν αυτό, ο εκάστοτε chef θα πρέπει να εξελιχθεί, και να βγει έξω από τα στεγανά του, να καταρρίψει κάθε παρωπίδα. Ο chef της σημερινής εποχής καλείται να γίνει καλλιτέχνης και πέραν της γεύσης, να ερεθίσει όλες τις ανθρώπινες αισθήσεις με τα πιάτα του.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε κάποια μικρά τρικ για να απογειώσουμε την εικόνα του πιάτου μας, ώστε να είναι άξιο φωτογραφίας!