Ως το καλύτερο Resort στην Ευρώπη και ένα εκ των κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο αναδείχθηκε το Canaves Oia Santorini στην Οία της Σαντορίνης μέσα από τις σχετικές λίστες του Conde Nast Traveller, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο.

Canaves Oia Santorini

Η μονάδα της Σαντορίνης κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα με τα 30 καλύτερα Resorts στην Ευρώπη. Επίσης, στην παγκόσμια λίστα με τα 100 κορυφαία ξενοδοχεία και Resorts, το Canaves Οia Santorini κατέλαβε την 34η θέση.

Το 5 αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της Σαντορίνης. Σμιλεμένες στους λευκούς βράχους παραδοσιακές Κάναβες (οινοποιεία) του 17ου αιώνα έχουν μετατραπεί σε φιλοτεχνημένες σουίτες που συνδυάζουν τη σύγχρονη αισθητική με το παραδοσιακό στοιχείο. Μετά την ανακαίνιση το 2014 οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μία μεγάλη πισίνα με μπαρ κάτω από το νερό και με πανοραμική θέα στην Καλντέρα και το ηφαίστειο. Το ξενοδοχείο, μεταξύ άλλων, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσέλκυση γαμήλιων τελετών.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: kathimerini.gr