Μετά από ένα καλοκαίρι με ρεκόρ στον Ατλαντικό, οι πελάτες της Delta μπορούν να προσβλέπουν σε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να εξερευνήσουν περιζήτητες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο το επόμενο έτος. Από κόμβους στις ΗΠΑ, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν από την πλούσια σε ιστορία πόλη της Νάπολης της Ιταλίας. Το καταπράσινο τοπίο του Shannon, Ιρλανδία. Το γραφικό τοπίο της Ζυρίχης, Ελβετία. και πολλούς ακόμη αξέχαστους προορισμούς.

Στις περισσότερες υπερωκεάνιες πτήσεις, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής τεσσάρων εμπειριών: Delta One ή Delta One Suites, Delta Premium Select, Delta Comfort+ και Main Cabin. Ορισμένες υπερατλαντικές πτήσεις, συμπεριλαμβανομένου του Ντιτρόιτ-Ρέικιαβικ, θα προσφέρουν Delta Premium Select αντί των Delta One/Delta One Suites.

Οι πελάτες της Delta μπορούν επίσης να αναζητήσουν ακόμη περισσότερες πτήσεις προς ορισμένους από τους κορυφαίους προορισμούς τους το επόμενο καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων πτήσεων προς το Παρίσι από το Σινσινάτι και το Ντιτρόιτ, στη Βαρκελώνη από το JFK. στο Ρέικιαβικ από το Ντιτρόιτ, και στην Αθήνα από τη Βοστώνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδιαίτερα επιτυχημένη απευθείας σύνδεση από τη Βοστώνη στην Αθήνα, θα επεκταθεί σε καθημερινή βάση, μετά την μεγάλη επιτυχία του δρομολογίου και φέτος. Μάλιστα, τη θερινή περίοδο του 2022 πραγματοποιούνταν 3 εβδομαδιαίες πτήσεις στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Φέτος (2023) η εταιρεία πραγματοποίησε 4 εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ την επερχόμενη θερινή περίοδο του 2024, οι πτήσεις θα γίνουν καθημερινές, άρα 7 την εβδομάδα.

Αναλυτικά, η απευθείας σύνδεση BOS-ATH κατέγραψε την περίοδο Μαΐου – Οκτωβρίου 2022, 33.9k επιβάτες. Για το 2023, από Μάιο – Αύγουστο, η επιβατική κίνηση αυξήθηκε αντίστοιχα κατά 64% (34.5k επιβάτες έως και τον Αύγουστο). Η εταιρεία επιχειρεί με A330-900 neo, προσφέροντας 281 one-way seats, (29 Delta One, 20 Premium Select, 56 Comfort+ και 168 Main Cabin).