Η Emirates και η Airlink προχωρούν και επίσημα σε συνεργασία για πτήσεις με χρήση κοινού κωδικού. Η συνεργασία αυτή επιτρέπει στους επιβάτες να επιλέξουν το ιδανικό για αυτούς δρομολόγιο, καθώς και να επωφεληθούν από την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και τη χρήση ενός μόνο  εισιτηρίου για ταξίδια από και προς οκτώ πόλεις της Νότιας Αφρικής μέσω της αεροπορικής εταιρείας σε Γιοχάνεσμπουργκ, Κέιπ Τάουν και Ντέρμπαν. Κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας emirates.com ή των ταξιδιωτικών πρακτόρων. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για κρατήσεις που γίνονται από τον Ιούνιο του 2022.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν πλέον να προβούν σε κρατήσεις που αφορούν ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων πτήσεων, συμπεριλαμβανομένων οκτώ προορισμών από το Γιοχάνεσμπουργκ, πέντε προορισμών από το Κέιπ Τάουν και έναν προορισμό από το Ντέρμπαν. Μεταξύ των νέων επιλογών περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- το Μπλουμφοντέιν, το Χοεντσπρούτ, το Πορτ Ελίζαμπεθ, το Κίμπερλι, το Τζορτζ και το Ανατολικό Λονδίνο.

Η Emirates παρέχει σήμερα διπλές καθημερινές πτήσεις προς το Ντουμπάι από το Γιοχάνεσμπουργκ, καθημερινές πτήσεις από το Κέιπ Τάουν προς το Ντουμπάι και πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς το Ντέρμπαν. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία διαθέτει ακόμη περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας, καθώς και αναβαθμισμένη εμπειρία πτήσεων, προσδίδοντας αξία στους επιβάτες της. Με την ανανέωση της συνεργασίας της με τη South African Airways, καθώς και τη συμφωνία για χρήση κοινών κωδικών με την Airlink και τις συμφωνίες με την Cemair και τη FlySafair, η Emirates έχει επεκτείνει την εμβέλειά της σε 79 προορισμούς στη Νότια Αφρική.