Η United αυξάνει τις πτήσεις από την Ελλάδα κατά σχεδόν 25% για το 2024.

Νωρίτερα ξεκινά για τις υπάρχουσες καθημερινές καλοκαιρινές εποχικές υπηρεσίες από Αθήνα προς Νέα Υόρκη/Νιούαρκ και Ουάσιγκτον.

Η United Airlines ανακοίνωσε μια νέα καθημερινή απευθείας εποχική υπηρεσία μεταξύ του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και του κόμβου του στο Chicago O’Hare, από τις 24 Μαΐου 2024, υπό την επιφύλαξη της κυβερνητικής έγκρισης. Με την εισαγωγή αυτής της νέας πτήσης, η United αυξάνει τις πτήσεις από την Ελλάδα κατά σχεδόν 25% για το 2024.

Η νέα πτήση από την Αθήνα προς το Σικάγο O’Hare βασίζεται στις υπάρχουσες υπηρεσίες της United από την Ελλάδα, οι οποίες θα ξεκινήσουν νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι: καθημερινή εποχική υπηρεσία από Αθήνα προς Νέα Υόρκη/Νιούαρκ, θα αρχίσει 31 Μαρτίου 2024 και Washington Dulles, έναρξη 15 Απριλίου 2024.

Το νέο δρομολόγιο από την Αθήνα στο Σικάγο O’Hare υπογραμμίζει την ηγετική θέση της United μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών των ΗΠΑ ως ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας πέρα ​​από τον Ατλαντικό, που πετάει απευθείας από 38 υπερατλαντικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2024, τους περισσότερους στην ιστορία της και περισσότερους προορισμούς από όλους τους άλλους αερομεταφορείς των ΗΠΑ μαζί. Η United συνεχίζει να είναι η μοναδική αεροπορική εταιρεία που συνδέει απευθείας τις ΗΠΑ με το Ντουμπρόβνικ, τη Μάλαγα, τη Μαγιόρκα και την Τενερίφη.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης νέες πτήσεις από Φάρο προς Νέα Υόρκη/Νιούαρκ, Βαρκελώνη προς Σαν Φρανσίσκο, την επανέναρξη της εποχικής γραμμής Ρέικιαβικ-Νέα Υόρκη/Νιούαρκ, καθώς και πρόσθετες πτήσεις από τη Ρώμη και τις Βρυξέλλες. Η United θα αυξήσει επίσης την καλοκαιρινή εποχική πτήση Μάλαγα-Νέα Υόρκη/Νιούαρκ σε καθημερινή υπηρεσία και θα ξεκινήσει την υπηρεσία νωρίτερα στις 3 Μαΐου 2024. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει νωρίτερα ορισμένα από τα άλλες πιο δημοφιλείς εποχιακές διαδρομές από τη Νίκαια, τη Λισαβόνα, τη Βαρκελώνη, τη Ρώμη, το Μιλάνο και τη Νάπολη ώστε να δώσει οι πελάτες περισσότερο χρόνο και ευελιξία για να εξερευνήσουν προορισμούς σε όλες τις Η.Π.Α.

Η United στην Ελλάδα.

Η United εξυπηρετεί την Ελλάδα με καλοκαιρινές εποχιακές πτήσεις από το 2016. Εκτός από το νέο καθημερινό εποχική υπηρεσία από την Αθήνα στο Σικάγο O’Hare, από τις 23 Μαΐου 2024, η United προσφέρει καθημερινές εποχικές υπηρεσίες από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη/Newark και την Washington Dulles. Οι πελάτες της United στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν κράτηση πτήσεων από την united.com.