Σε συνδυασμό με περισσότερα από 1.300 από τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου καθώς και με τις πιο καυτές τάσεις για το επόμενο έτος, οι αναγνώστες θα βρουν ειδικά οφέλη σε κάθε ιδιοκτησία αξίας άνω των $ 500 ανά διανυκτέρευση. Στο πλαίσιο του προγράμματος Hotels & Resorts της Virtuoso, κάθε ιδιόκτητο περιουσιακό στοιχείο ελέγχεται διεξοδικά μέσω του παγκοσμίου φήμης πολυτελούς ταξιδιωτικού δικτύου και της δύναμης των εξειδικευμένων ταξιδιωτικών συμβούλων.

Με περισσότερα από 1.300 ακίνητα στο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων, θερέτρων, καταλυμάτων κλπ της Virtuoso, υπάρχει κάτι για όλους, όποια και αν είναι η επιθυμία του ταξιδιώτη. Από το ένα έως τα 4.004 δωμάτια, σχεδόν το ήμισυ των καταλυμάτων (48%) είναι κάτω από 100 δωμάτια, ενώ ο ίδιος αριθμός δεν είναι συνδεδεμένος με μια συλλογή ή μάρκα. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι το 44% παρέχει μόνο αυτά τα ενισχυμένα οφέλη στους ταξιδιώτες του Virtuoso.

   

Σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί φρέσκια ​​και να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις των καταναλωτών, η Virtuoso πρόσθεσε 94 ιδιότητες στο 2019 Best of the Best, με τις κορυφαίες τάσεις στα πολυτελή ξενοδοχεία για το 2019 να περιλαμβάνουν:

  • Private Retreats: Οι βίλες και οι κατοικίες βλέπουν ένα κύμα από τους ταξιδιώτες που επιδιώκουν την ιδιωτικότητα.
  • Wellness: Καθώς οι ταξιδιώτες αναζητούν όλο και περισσότερη χαλάρωση και φυσική αποκατάσταση, οι πωλήσεις ευεξίας Virtuoso φτάνει μια αύξηση πάνω από 15 τοις εκατό.
  • Θεραπεία και αναζωογόνηση: Τα ξενοδοχεία μετατρέπουν τις φυσικές καταστροφές, όπως ο τυφώνας Irma του 2017, σε ευκαιρίες να ξαναχτίσουν και να προσφέρουν στους ταξιδιώτες “νέες” επιλογές.
  • Γρήγορες Αποδράσεις: Οι ταξιδιώτες που αναζητούν ένα σύντομο διάλειμμα από το άγχος της καθημερινής ζωής ή τον δυσάρεστο καιρό μπορούν να επιλέξουν από 21 νέα αμερικανικά πετράδια, καθώς οι κρατήσεις των ξενοδοχείων της Virtuoso στις Η.Π.Α. έχουν αυξηθεί κατά 13% σε ετήσια βάση.

 

Πηγή: VIRTUOSO® 2019 BEST OF THE BEST

ΠΗΓΗ: