Διαβάστε δωρεάν το Τεύχος Χειμώνας 2022 – 2023 του

CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine

Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης 

(πατήστε εδώ)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

06 EDITORIAL l ΚΑΦΕΣ TAKEAWAY l Πώς θα πίνουμε τον καφέ στο χέρι το 2023
08 ΤΑΣΕΙΣ l ΚΑΦΕΣ l Βασικές ποικιλίες κόκκων καφέ
18 ΤΑΣΕΙΣ l ΠΟΤΑ l Smoky Cocktails, Τάση που ήρθε για να μείνει
20 ΤΑΣΕΙΣ l ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ l Vegan Φιλοσοφία & Βιωσιμότητα στο επίκεντρο
24 ΑΦΙΕΡΩΜΑ l ΚΑΦΕΤΟΥΡΙΣΜΟΣ l Ταξίδι με “άρωμα” καφέ
28 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ l ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ l Η ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία
32 MANAGEMENT l ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ l Γιατί τα αποφεύγουμε;
36 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ l ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ l Απόστολος Μελούδης, Executive Chef
40 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ l FERRARI l Το εστιατόριο Cavallino αποκτά νέα εικόνα
42 ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ l SUPPLIERS GUIDE l Οδηγός Προμηθευτών Καταστημάτων Καφεστίασης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!

Μπορείτε να Ξεφυλλίσετε το τεύχος εδώ: issuu.com

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ!

Συμπληρώστε τη φόρμα στο λινκ: cabare.gr/syndromites

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗΣ!

www.hoteldesign.gr/exoplismos-xenodoxeiwn-estiasis