Κάτω από την Ακρόπολη, στο εστιατόριο Balcony, ένα Press Dinner έλαβε χώρα για τις τρεις κορυφαίες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις Ambiente – διακόσμηση & εξοπλισμός κατοικίας, είδη δώρου, εξοπλισμός γραφείου & χαρτοσχολικά, Christmasworld – εποχιακή διακόσμηση και Creativeworld – είδη χειροτεχνίας και χόμπι, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν παράλληλα, από 3/4 – 7 Φεβρουαρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης κι εφεξής θα παρουσιάζουν κάθε χρόνο σε μία ημερομηνία ολόκληρο το φάσμα των καταναλωτικών αγαθών στο εμπορικό κοινό. 

Εκπρόσωποι του Κλαδικού & Οικονομικού Τύπου είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν από κοντά σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με την κα. Yvonne Engelmann, Director Ambiente Living, Giving,Working και τον κο. Erdmann Kilian, Director Ambiente Marketing Communications/Press, για τη συνέργεια αυτή που θα καταστήσει τη Φρανκφούρτη σημείο συνάντησης για όλους τους εμπόρους καθώς και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από τους τομείς HoReCa, Contract Business και Concept Decoration. Το ξεκίνημα είναι δυναμικό: 4.700 εκθέτες, 85% εκ των οποίων από 80 χώρες, έχουν ήδη ανακοινώσει τη συμμετοχή τους, και μαζί θα διασφαλίσουν την κορυφαία διεθνή πλατφόρμα του κλάδου. 

Η διαπροσωπική επαφή είναι αυτή τη στιγμή σημαντικότερη από ποτέ, καθώς οι ακόμη δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες, η επιταχυνόμενη αλλαγή στις κοινωνικές αξίες και η ακμάζουσα ψηφιοποίηση απαιτούν νέες λύσεις και καινοτόμες προσεγγίσεις για την παγκόσμια βιομηχανία καταναλωτικών αγαθών. Αυτός είναι ο λόγος που η Messe Frankfurt επιχειρεί μια επίθεση στο μέλλον με νέες μορφές και δημιουργικές προσεγγίσεις. Η δικτύωση, η έμπνευση και οι παραγγελίες θα γίνουν ακόμα πιο αποδοτικές, εντατικές κι έξυπνες στις τρεις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις καταναλωτικών αγαθών Ambiente, Christmasworld και Creativeworld το 2023. 

WELCOME HOME.

HOME OF CONSUMER GOODS.

ONE TIME, ONE PLACE, THREE FAIRS: Frankfurt am Main, 3/4 – 7 February 2023