Μία συνέντευξη με τον κ. Παύλο Παπαδάκη

Τι διαφορετικό προσφέρει η Hoteltraining.gr και γιατί κάποιος να την επιλέξει;

Τα Online Σεμινάρια της Hoteltraining, αποτελούν ένα καινοτόμο βήμα για την ποιοτική εκπαίδευση και εξέλιξη των ξενοδοχοϋπαλλήλων  οικονομικά και με μια πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία. Μπαίνει κάποιος  στην πλατφόρμα,  κάνει  εγγραφή και το επόμενο λεπτό παρακολουθεί το σεμινάριο ότι ώρα ή μέρα και να είναι. Επίσης η Hotel training είναι πιστοποιημένη από την  The CPD Certification Service  με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Το CPD, ως διαδικασία πιστοποίησης όχι μόνο αναγνωρίζεται, αλλά και απαιτείται σε χιλιάδες ινστιτούτα και επαγγελματικά σώματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τι θεματικές ενότητες – ειδικότητες καλύπτουν τα σεμινάρια;

Τα online σεμινάρια που υπάρχουν αυτή την στιγμή είναι στο σύνολο τους 9 και αφορούν τους παρακάτω τομείς ενός ξενοδοχείου:

Οροφοκομία-Front office-Επισιτιστικά τμήματα- Διοίκηση. Στον σχεδιασμό είναι να προστεθούν άλλα 7 σεμινάρια έως τον Ιανουάριο του 2021.

Με ποιον τρόπο πραγματοποιούνται τα σεμινάρια της ;

Tα σεμινάρια στηρίζονται αποκλειστικά στην ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι μπορεί κάποιος  να τα  παρακολουθήσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμεί από το σπίτι , από κινητό, ταμπλετ ή υπολογιστή ,με απλά βήματα ακόμα και για όποιον δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία. Τα στάδια είναι απλά 1)Εγγραφή 2)Παρακολούθηση όσες φορές θέλει σε μια εβδομάδα 3)Μετά το  πέρας της εβδομάδας  αποστέλλουμε την βεβαίωση παρακολούθησης στον λογαριασμό του συμμετέχοντα.

Ποιο είναι το κόστος των σεμιναρίων και ποια η διάρκειά τους;

Το κόστος τους κάθε σεμιναρίου είναι 49 ευρώ και στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται και η Πιστοποίηση-Βεβαίωση Παρακολούθησης

Μπορούν να απευθυνθούν στην Hoteltraining και εργοδότες για εκπαίδευση του προσωπικού τους;

Βεβαίως μπορεί κάποιος να εκπαιδεύσει Online το προσωπικό του ξενοδοχείου του, είτε με τα υπάρχοντα σεμινάρια της HotelTraining είτε με αυτά που μπορούμε να φτιάξουμε ειδικά για την δίκη του επιχείρηση. Στο τέλος του Online Σεμιναρίου υπάρχει ένα τεστ του οποίου τα αποτελέσματα αποστέλλονται στην διεύθυνση της επιχείρησης για αξιολόγηση του υπαλλήλου.

Κάποιος που δεν έχει εργαστεί ξανά σε ξενοδοχείο θα μπορέσει να παρακολουθήσει τα σεμινάρια;

Φυσικά. Γραμμή των εισηγητών και της Hoteltraining  είναι να χρησιμοποιούμε όρους όχι εξεζητημένους. Αλλά ακόμα και αν χρειαστεί, εξηγούμε  τι είναι κάθε τι.

Πείτε μας δυο λόγια για τους εισηγητές.  

Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό και τους ευχαριστώ. Πρόκειται για μία ομάδα  που αποτελείται  από επιτυχημένους επαγγελματίες και εκπαιδευτές. Μια ομάδα  που την ενώνει η αγάπη για τον τουριστικό κλάδο και η επιθυμία για την καινοτομία .Αγκάλιασαν το όραμα της Hoteltraining από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ποιος είναι ο συνολικός στόχος των σεμιναρίων; Ποιο είναι το όραμα της Hoteltraining;

Μοναδικός κοινός στόχος όλων μας  στην Hoteltraining είναι να βάλουμε το λιθαράκι μας στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό κλάδο μέσω των οικονομικών online επιμορφωτικών σεμιναρίων. Προσιτά για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και ειδικότητας καθώς όλοι έχουν δικαίωμα στην εξέλιξη.

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες: 

www.hoteltraining.gr

info@hoteltraining.gr

facebook Hoteltraining.gr