KOVE: Μια νέα εποχή φιλοξενίας υψηλού επιπέδου

Η Myconian Collection ανακοινώνει με υπερηφάνεια την απόκτηση ενός από τα πιο ξεχωριστά boutique ξενοδοχεία της Μυκόνου, του εμβληματικού Kensho στον Όρνο. Στο πλαίσιο αυτής της νέας εποχής, το ξενοδοχείο μετονομάζεται σε KOVE – ένα όνομα που αποτυπώνει την ατμόσφαιρα ηρεμίας και κομψότητας που το χαρακτηρίζει, ενώ αναδεικνύει τη μαγευτική τοποθεσία του.

Το KOVE βρίσκεται ανάμεσα σε δύο παραλίες με ξεχωριστό χαρακτήρα: τον κοσμοπολίτικο Όρνο, γνωστό για τα γαλήνια νερά του, και τον Κόρφο, αγαπημένο προορισμό των windsurfers και των kitesurfers. Το όνομά του εμπνέεται από την έννοια του «cove», δηλαδή ενός φυσικού, προστατευμένου καταφυγίου, που προσφέρει ηρεμία και απομόνωση, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την άμεση σύνδεσή του με τη ζωντάνια της Μυκόνου. Η νέα του ταυτότητα διατηρεί τη φήμη του ξενοδοχείου, που είχε αναδειχθεί ως το καλύτερο νέο boutique ξενοδοχείο στον κόσμο, και το οδηγεί σε ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον υπό τη Myconian Collection.

Ένα ήρεμο καταφύγιο, μια πύλη στη ζωντανή Μύκονο

Το Kove συνδυάζει την απλότητα του μινιμαλιστικού σχεδιασμού με τη διαχρονική κυκλαδίτικη αισθητική, δημιουργώντας έναν χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας. Με προνομιακή τοποθεσία λίγα βήματα από την παραλία του Όρνου και μόλις δέκα λεπτά από τη Χώρα της Μυκόνου, το KOVE είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ήσυχο παράδεισο, χωρίς να στερούνται την πρόσβαση στη ζωντάνια και την έντονη κοινωνική ζωή του νησιού.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα, να αφεθούν στη γοητεία των προσεγμένων δωματίων και σουιτών και να εμπνευστούν από την ομορφιά του φωτεινού κυκλαδίτικου τοπίου. Ταυτόχρονα, κορυφαία εστιατόρια, πολυσύχναστα beach clubs και συναρπαστικές εμπειρίες βρίσκονται ακριβώς δίπλα τους.

Μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία

Η γαστρονομική εμπειρία στο KOVE είναι αντάξια της φήμης της Myconian Collection. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικές γεύσεις που τιμούν την ελληνική κουζίνα, και εντάσσουν μια μοντέρνα, δημιουργική προσέγγιση, πάντα με έμφαση στις αγνές πρώτες ύλες και τις αυθεντικές γεύσεις της Μεσογείου.