Ανώτατα στελέχη μεγάλων αλυσίδων πολυτελών ξενοδοχείων αναμένουν από τον κλάδο των πολυτελών ξενοδοχείων υψηλών προδιαγραφών να αυξήσει δραματικά τις δαπάνες της για τεχνολογία και συστήματα επικοινωνίας κατά τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτό είναι σύμφωνα με νέα παγκόσμια έρευνα που ανατέθηκε από την κορυφαία παγκόσμια επικοινωνία εταιρεία τεχνολογίας Communications Specialist Ltd.

Από τώρα έως το 2026, περισσότερα από τα μισά (54%) από αυτά τα ανώτερα στελέχη που ερωτήθηκαν αναμένουν οι δαπάνες του κλάδου θα αυξηθούν μεταξύ 20% και 50% και το 16% αναμένει ότι θα είναι υψηλότερες από αυτό.

Όταν πρόκειται για το πόσα θα ξοδέψει ο τομέας των ξενοδοχείων πολυτελείας για την ασφάλεια τα επόμενα τρία χρόνια, τα στελέχη που ερωτήθηκαν αναμένουν παρόμοια επίπεδα αυξημένων δαπανών. Έξι στα δέκα (60%) προβλέπουν ότι οι δαπάνες θα αυξηθούν κατά πάνω από 30% από τώρα έως το 2026.

Ένας βασικός λόγος για μια προγραμματισμένη αυξημένη δαπάνη για συστήματα επικοινωνιών και ασφάλεια είναι μόνο αυτό το 20% των ανώτερων στελεχών πολυτελών ξενοδοχείων που ερωτήθηκαν αξιολογούν τα επίπεδα λειτουργικής αποτελεσματικότητας του κλάδου ως «εξαιρετικές», με το 70% να τις περιγράφει ως «καλές» και το 10% ως «μέτριες». Ξοδεύοντας περισσότερα σε αυτά το 32% αναμένει ότι τα επίπεδα λειτουργικής αποτελεσματικότητας θα βελτιωθούν δραματικά τα επόμενα τρία χρόνια και το 56% αναμένει μια μικρή βελτίωση.

Ο Kevin Buchler, Chief Marketing Officer στην Communications Specialist Ltd, δήλωσε: «Η τεχνολογία και τα συστήματα επικοινωνίας βρίσκονται στο επίκεντρο των λειτουργιών κάθε ξενοδοχείου και παίζουν όλο και περισσότερο σημαντικό ρόλο στην παροχή συμβουλών για την εφαρμογή των σωστών λειτουργιών του ραδιοφώνου φιλοξενίας, διασφαλίζοντας ότι τα συστήματα και οι λειτουργίες λειτουργούν ομαλά και οι επισκέπτες συνεχίζουν να λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Αυτό είναι επίσης το κλειδί για τη διασφάλιση των υψηλότερων δυνατών προτύπων ασφάλειας».

Η Communications Specialist Ltd παρέχει υποστήριξη πωλήσεων σε συστήματα ραδιοεπικοινωνιών καθώς και εκπαίδευση, τοποθέτηση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού, συγχώνευση συστημάτων, επιτόπια εκπαίδευση, συντήρηση και την παροχή ανταλλακτικών διεθνώς σε πολλά πολυτελή ξενοδοχεία γύρω από την
κόσμος.

Η ομάδα ειδικών ραδιοφωνικών συστημάτων της έχει περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας και θα υποστηρίξει και θα βοηθήσει επίλυση σύνθετων ζητημάτων δικτύου επιτόπου ή εξ αποστάσεως.