Η εμβληματική μάρκα πολυτελείας επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της στα θέρετρα, φέρνοντας διάσημες τελετουργίες και εξαιρετικές εμπειρίες στη Ριβιέρα των Μάγια.

Η St. Regis Hotels & Resorts, μέρος της Marriott International, ανακοίνωσε τα εγκαίνια του The St. Regis Kanai Resort, Riviera Maya. Κατεβαίνοντας από τα αστέρια των Μάγια, το The St. Regis Kanai Resort, Riviera Maya είναι μια όαση που καθορίζει τον προορισμό που αποτυπώνει την ανεξερεύνητη αίγλη της Ριβιέρας των Μάγια. Εμπνευσμένο από το γειτονικό φυσικό καταφύγιο 620 στρεμμάτων και το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – το καταφύγιο Sian Ka’an, το θέρετρο δίνει ζωή και μαγεία στην περιοχή Kanai με την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική του, τους φιλόξενους εσωτερικούς χώρους και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ιδιοκτησίας της Grupo Alhel, το θέρετρο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Κανκούν και την Playa Del Carmen και προσφέρει μια πύλη στα θαύματα της περιοχής, από την πλούσια βιοποικιλότητα των φυσικών πάρκων του και τον μυστικισμό των κενών του, μέχρι το ζωηρό μπλε του ωκεανό και τον πολιτιστικό πλούτο των αρχαιολογικών χώρων του.

Σχεδιασμένο από το μεξικάνικο αρχιτεκτονικό γραφείο Edmonds International με εσωτερικούς χώρους από το Chapi Chapo Design, το θέρετρο διαθέτει εξαιρετικό κυκλικό εξωτερικό σχέδιο εμπνευσμένο από τον αστερισμό των Πλειάδων, με αποτέλεσμα ασυναγώνιστη θέα στον ωκεανό από σχεδόν κάθε σημείο. Σχεδιασμένο με ελάχιστο κατασκευαστικό αποτύπωμα που στοχεύει στην προστασία του φυσικού καταφυγίου, το The St. Regis Kanai Resort, Riviera Maya βρίσκεται αιωρούμενο πάνω από ένα δάσος με τα διάφορα στοιχεία του ξενοδοχείου να συνδέονται με υπερυψωμένα μονοπάτια. Οι επισκέπτες του θέρετρου μεταφέρονται αμέσως στη μαγεία του Kanai με μια πολυώροφη υπαίθρια εγκατάσταση νερού που οδηγεί στο κεντρικό λόμπι. Η πανοραμική θέα στα μαγγρόβια από το δάπεδο μέχρι την οροφή δίνει τη θέση της σε καταπράσινους κήπους και ένα εκτεταμένο υπαίθριο γκαζόν με άμεση πρόσβαση σε 2 μίλια απρόσκοπτης παραλίας με λευκή άμμο.

Αντλώντας έμπνευση από τις αρχαίες καλλιτεχνικές και τελετουργικές εκδηλώσεις των Μάγια, η εκλεπτυσμένη αισθητική του ξενοδοχείου διαθέτει μια πλούσια παλέτα από ασβεστόλιθο, καρυδιά και πολυεπίπεδα υφάσματα. Η κομψή διακόσμηση και οι μοντέρνοι εσωτερικοί χώροι τονίζονται με στοιχεία κατά παραγγελία, όπως έπιπλα κατά παραγγελία και έργα τέχνης από ντόπιους τεχνίτες. Το Ημερολόγιο των Μάγια αναδημιουργείται μέσω υφασμάτων στους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια, με στοιχεία εμπνευσμένα από τελετουργικά ενδύματα των Μάγια.

Το St. Regis Kanai Resort, Riviera Maya διαθέτει 124 πολυτελώς εξοπλισμένα δωμάτια και 19 σουίτες, συμπεριλαμβανομένης μιας προεδρικής σουίτας, καθεμία με μαγευτική θέα στον ωκεανό και ιδιωτική βεράντα ή μικρή πισίνα. Τα ευρύχωρα δωμάτια διαθέτουν ντιζάιν στοιχεία και πλούσια υλικά που παραπέμπουν στα γύρω στοιχεία από τα δέντρα μέχρι τα αστέρια από πάνω. Τα δωμάτια διαθέτουν προσαρμοσμένους κρεμαστούς καθρέφτες, κομοδίνα, κεραμικά φωτιστικά και περίπλοκα ξυλόγλυπτα κεφαλάρια από καρυδιά. Οι επισκέπτες όλων των κατηγοριών δωματίων θα έχουν επίσης πρόσβαση στην υπηρεσία μπάτλερ του St. Regis Signature.