Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα αριστοκρατικό παριζιάνικο κτήριο και προσφέρει 37 δωμάτια. Απλός αλλά πλούσιος σε ιστορία, ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου αντικατοπτρίζει την ιστορική του γειτονιά, με το σύγχρονο γαλλικό design. Στη γωνία των οδών Victor-Massé και Henry Monnier, τα 37 δωμάτια του Grand Pigalle Hotel ενσαρκώνουν την αναβίωση αυτής της ιστορικής γειτονιάς.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να εξερευνήσουν την καρδιά του South Pigalle, με το παρατσούκλι SoPi. Αυτή η περιοχή απέχει πολύ από το να είναι απλώς η συνοικία που αποτυπώνεται σε καρτ ποστάλ, είναι το κέντρο ενδιαφέροντος για τους λάτρεις της γαλλικής πρωτεύουσας και των ξενύχτηδων. Από εδώ μπορούν όλοι να θαυμάσουν την Place Saint-Georges και να περπατήσουν κατά μήκος της Rue des Martyrs.

Μια γειτονιά που είναι γνωστό ότι είναι κοσμοπολίτικη, πνευματική, εορταστική, ηδονιστική και μυστηριώδης. Μια συνοικία που ξανακατακτήθηκε από τους Παριζιάνους για να επαναπροσδιορίσουν και να αναζωογονήσουν τη μοναδικότητά της.

Στις οδούς Frochot, Victor-Massé και Henry Monnier, το ανέμελο πνεύμα βασιλεύει και ζωντανεύει τα αυθεντικά καμπαρέ και τα τοπικά σημεία συνάντησης, μέρη σχεδιασμένα για παριζιάνικες γιορτές, που ο κόσμος ονειρευόταν εδώ και δεκαετίες. Κοκτέιλ μπαρ, νεομπιστρό, καταστήματα τροφίμων, concept stores… Η Pigalle έχει αποκαταστήσει τη θέση της στο πάνθεον της παριζιάνικης μυθολογίας.