Μια νέα συλλογή ξενοδοχείων που φέρνει ζωή στην ιστορία, συλλέγοντας τα πιο ιστορικά επαρχιακά κτήματα, κάστρα και άλλες μοναδικές κατοικίες-καταλύματα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία πρόκειται να φτάσει σε νέες ταχύτητες με την υποστήριξη της Formula 1, Romain Grosjean.

Η Storied Collection, μια αναπτυσσόμενη κοινότητα ξενοδοχείων που επιδιώκει να συνδυάσει τις σύγχρονες ανέσεις με τη γοητεία εποχής, έλαβε τώρα οικονομική επένδυση από τον Romain, ο οποίος αναγνώρισε την ανάγκη να συνδέσει τους ταξιδιώτες με ιστορικά ακίνητα που έχουν μια μοναδική και ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγηθούν.

Ο Romain είναι ένας Ελβετο-Γάλλος επαγγελματίας οδηγός αγώνων που στο παρελθόν είχε περάσει εννέα σεζόν πλήρους απασχόλησης στη Formula 1 για διάφορες ομάδες, ανεβαίνοντας 10 βάθρα, όλα με τη Lotus. Το νέο του πάθος για τις επιχειρηματικές ενασχολήσεις τον οδήγησε τώρα να επενδύσει στη συλλογή ξενοδοχείων, την οποία περιγράφει ως «ιστορία με καινοτομία».

Η ιδέα σφυρηλατήθηκε από τους βετεράνους της φιλοξενίας Justin Hauge και Michael Goldin- δύο πολύ αξιόπιστα ονόματα στον κλάδο με πλούσια εμπειρία μεταξύ τους. Η συλλογή υποστηρίζεται επίσης από έμπειρα στελέχη φιλοξενίας από τα Ritz Carlton, Hilton, Airbnb και Design Hotels- ολοκληρώνοντας μια φημισμένη συμβουλευτική ομάδα.