Η Radisson Hotel Group υπέγραψε συμφωνία με την Gnosis Investments για ένα νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας που θα φέρει την επωνυμία της Radisson. To Radisson Theatrou Square Athens αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στα μέσα του 2024 με την μετατροπή ενός ιστορικού κτηρίου σε ένα upscale ξενοδοχείο. Θα πρόκειται για το 4 ο ξενοδοχείου του Ομίλου της Radisson στην Αθήνα.

Το Radisson Theatrou Square Athens θα αποτελείται από δωμάτια και σουίτες επιφάνειας από 17- 30 τ.μ. με τον τελικό αριθμό δωματίων και εγκαταστάσεων να οριστικοποιείται το προσεχές διάστημα.

Το ξενοδοχείο θα παρέχει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με τη δημιουργία ενός food market στο ισόγειο του. Με πρόσβαση στον όμορφο δρόμο και στην πλατεία Θεάτρου θα παρέχει μια ποικιλία κουζινών και επιλογών για κάθε γούστο εμπνευσμένες από τις παραδοσιακές λαϊκές αγορές της περιοχής τις οποίες ένοικοι και επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν στην πλατεία.

Η Πλατεία Θεάτρου αποτελεί μια ιστορική τοποθεσία στην καρδιά της Αθήνας η οποία βρίσκεται σε μια περίοδο που επανασυστήνεται στο κοινό μέσα από έργα ανάπλασης με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων με στόχο να αποκτήσει ξανά τον ρόλο της ως εμπορικού και πολιτιστικού κέντρου σε ένα φιλικό χώρο με πεζοδρόμους και μεικτές χρήσεις κατοικίας, επαγγελματικής στέγης, ξενοδοχείων και εστιατορίων.

“Η δεύτερη συμφωνία στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας πάλι με την Gnosis Investments ως στρατηγικό μας εταίρο κάνει τον Όμιλο της Radisson τη μόνη διεθνή αλυσίδα με παρουσία στο ιστορικό τρίγωνο της πρωτεύουσας. Οι πρόσφατες αρχαιολογικές ανασκαφές στην πλατεία Θεάτρου αναδεικνύουν περαιτέρω την περιοχή και το νέο ξενοδοχείο σε συνδυασμό με το επικείμενο Radisson RED στην Μητροπόλεως καθιστούν πιο ελκυστικό τον προορισμό σε ένα lifestyle αγοραστικό κοινό. Προσδοκούμε να ενδυναμώσουμε περαιτέρω την στρατηγική αυτή σχέση και με άλλες ευκαιρίες για ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα”, σημείωσε ο κ Elie Milky, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης του Radisson Hotel Group.

Το Radisson Theatrou Square Athens ανήκει στην Gnosis Investments, μια ιδιωτική επενδυτική εταιρεία. Έχοντας επικεντρώσει τα προηγούμενα χρόνια τη δραστηριότητά της στην Αθήνα, από το 2022 επεκτάθηκε και στην Πελοπόννησο και στην Πάρο. Ο κ. Πέτρος Πολίτης συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Gnosis Investments, τόνισε ότι “Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που ανοίγουμε το δεύτερο ξενοδοχείο μας στην Πλατεία Θεάτρου μετά το Selina Theatrou Square πριν από τέσσερα χρόνια. Επρόκειτο για μια περιοχή πριν την έλευση μας η οποία ήταν εν πολλοίς παραμελημένη. Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτής της προσπάθειας αναγέννησης ενός τόσο σημαντικού χώρου που βρίσκονταν το θέατρο της πόλη των Αθηνών. Όπως πάντοτε κάθε μέρος του σχεδιασμού αυτού του νέου lifestyle ξενοδοχείου θα γίνεται με σεβασμό στην ιστορία του τόπου αυτού.”

Η επωνυμία Radisson εκφράζει ένα upscale hotel brand που απευθύνεται στους φιλοξενούμενους που αναζητούν μια μεγαλύτερη αρμονία στην ταξιδιωτική τους εμπειρία. Με ένα φυσικό περιβάλλον και εκπλήξεις η Radisson εμπνέεται από την τέχνη του να ζεις την κάθε στιγμή. Τα ξενοδοχεία με το brand της Radisson hotels απαντώνται τόσο σε προάστια όσο και στο στις πόλεις, κοντά σε αεροδρόμια και προορισμούς αναψυχής. Το συγκεκριμένο brand του ομίλου πρωτοεμφανίστηκε στην χώρα μας το περασμένο καλοκαίρι με το άνοιγμα του Radisson Resort Plaza Skiathos και αποτελείται από περισσότερα από 280 hotels σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη παγκοσμίως.