Η Luxury Collection Hotels & Resorts, μέρος του χαρτοφυλακίου της Marriott Bonvoy με 30 εξαιρετικές μάρκες ξενοδοχείων, ανακοίνωσε τα εγκαίνια του The Tasman, ενός ξενοδοχείου Luxury Collection, στο Hobart, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της μάρκας The Luxury Collection στην Αυστραλία. Το Tasman παρουσιάζει το Χόμπαρτ, έναν προορισμό με πλούσια ιστορία και τη δεύτερη παλαιότερη πόλη της Αυστραλίας. Στη νησιωτική πολιτεία της Τασμανίας, το Χόμπαρτ φημίζεται για τον επικούρειο πολιτισμό, τη ζωντανή καλλιτεχνική σκηνή και το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον του.

Το The Tasman βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην ανακαινισμένη περιοχή πολιτιστικής κληρονομιάς της πλατείας Κοινοβουλίου με θέα στην ιστορική προκυμαία του Χόμπαρτ, λίγα βήματα μακριά από τις διάσημες αγορές Salamanca της πόλης, το γοητευτικό πάρκο St. David’s, καθώς και τον ιστορικό όρμο Sullivan’s. Οι επισκέπτες θα κληθούν να βυθιστούν υπό την καθοδήγηση του μοναδικού θυρωρού Clefs d’Or της Τασμανίας για να ανακαλύψουν τη δουλειά των ντόπιων τεχνιτών και να ανακαλύψουν τις ιστορίες πίσω από τα περίφημα προϊόντα του νησιού με αποκλειστικές επισκέψεις προμηθευτών και επικούρειες στιγμές μέσα στο ξενοδοχείο.

Το Tasman είναι μια κομψή ανακατασκευή πολιτιστικής κληρονομιάς πρώην κρατικών κυβερνητικών γραφείων που συγκεντρώνει τρεις εποχές σχεδιασμού: Γεωργιανή, Art Deco και Σύγχρονη. Η μοναδική σχεδιαστική κατεύθυνση του The Tasman υλοποιήθηκε από τους βραβευμένους Αυστραλούς αρχιτέκτονες Francis-Jones Morehen Thorp και την αναγνωρισμένη αυστραλιανή εταιρεία εσωτερικού σχεδιασμού Joseph Pang Design Consultants. Το ξενοδοχείο συνδυάζει το σύγχρονο design με την ιστορική κληρονομιά της τοποθεσίας, η οποία περιλαμβάνει κτήρια 180 ετών.

Το Tasman προσφέρει 152 δωμάτια και σουίτες που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να προβάλλουν τη μαγευτική αρχιτεκτονική αφήγηση του ακινήτου. Το Heritage Building προσφέρει δωμάτια που συνδυάζουν την ιστορία με τη μοντέρνα χειροτεχνία και το design, με λεπτομέρειες από ψαμμίτη λαξευμένες από κατάδικους, ανακαινισμένα τζάκια αερίου και μαρμάρινα μπάνια.

Η σουίτα St. David’s Park, με θέα στο πάρκο, είναι το στολίδι του κτηρίου της γεωργιανής εποχής με το ανακαινισμένο αυθεντικό τζάκι και το χειροποίητο λουτρό από μαύρη ξυλεία Τασμανίας. Τα αρ ντεκό δωμάτια του ξενοδοχείου χρονολογούνται από το 1937 και παρουσιάζουν μια μοντέρνα ερμηνεία αυτού του εμβληματικού στυλ που εκφράζεται μέσα από προσεγμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των ιθαγενών της Τασμανίας sassafras με ένθετες ξύλινες οροφές.

Το εντυπωσιακό Pavilion Building έχει θέα στον όρμο του Sullivan και στον ωκεανό πέρα, και στεγάζει τα μοντέρνα δωμάτια του ξενοδοχείου. Στον τελευταίο όροφο, το The Aurora Suite προσφέρει πανοραμική θέα στην προκυμαία του Χόμπαρτ και στον ορίζοντα της πόλης. Η σουίτα επιφάνειας 108 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει ένα νησιώτικο λουτρό, καθώς και μια μεγάλη βεράντα ψυχαγωγίας, ιδανική για τη φιλοξενία ιδιωτικών εκδηλώσεων.