Το πλήρως ανακαινισμένο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay  

Την περίοδο αυτή ολοκληρώνεται η τρίτη και τελευταία φάση ριζικών ανακαινίσεων του πεντάστερου resort, με τις μοναδικές ιδιωτικές παραλίες και την άπλετη θέα στον ειδυλλιακό κόλπο του Μιραμπέλλο. Το resort, που ανήκει στη Zeus International, υπεβλήθη σε επανασχεδιασμό το 2019 και ανακαίνιση το 2022 για τον εκσυγχρονισμό των δωματίων και την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών.

Μετά και την τρίτη φάση της ανακαίνισης, που ολοκληρώνεται και περιλαμβάνει 108 δωμάτια, το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay θα μπορεί να προσφέρει 6 νέες κατηγορίες δωματίων, όλα με ιδιωτικές πισίνες, τζακούζι και άλλες ανέσεις, παρέχοντας στους πελάτες άνεση και ιδιωτικότητα στο μάξιμουμ. Η κύρια πισίνα του ξενοδοχείου επεκτάθηκε, δημιουργώντας ένα concept in the water fine dining, αλλά και η επαναδιαμόρφωση του ελαιώνα που περιβάλλει το συγκρότημα, όπου θα δημιουργηθεί ένας νέος κήπος με αρωματικά φυτά, αυτοφυή βότανα, αλλά και βρώσιμα λαχανικά και φρούτα με στόχο να τροφοδοτεί τα εστιατόρια του.

Μετά τον εντατικό επανασχεδιασμό, τις ανακαινίσεις, τις προσθήκες και τις βελτιώσεις, το resort πρόκειται να εδραιωθεί ως ένα από τα κορυφαία -αν όχι το κορυφαίο- στην Κρήτη, μια πρόταση ασύγκριτης πολυτέλειας που θα προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής στους εκλεκτούς επισκέπτες που το επιλέγουν. Πρόκειται για ένα σύνολο 318 ευρύχωρων δωματίων που εκτείνονται στο κεντρικό κτήριο και στο «Χωριό» (με μπάνγκαλόου και σουίτες) και τα οποία διακρίνονται για το μοντέρνο design, τις εκπληκτικές ανέσεις, τα γήινα υλικά και την καλά μελετημένη ενσωμάτωση των κτηρίων στο φυσικό τοπίο.

Το resort διαθέτει 115 ιδιωτικές πισίνες, ιδιωτική μαρίνα (τη μεγαλύτερη εντός ξενοδοχειακής μονάδας, ιδιόκτητη μαρίνα της Κρήτης), δύο ιδιωτικές παραλίες βραβευμένες με γαλάζια σημαία, ειδικά διαμορφωμένο Beach club με πολυτελείς παροχές και εγκαταστάσεις, 4 εστιατόρια Μεσογειακής και Κρητικής Κουζίνας όπου δίνεται έμφαση στα τοπικά και τα βιολογικά προϊόντα, 5 μπαρ, θερινό κινηματογράφο, πολυτελές spa με εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις, υπηρεσίες για παιδιά και ένα ειδικά διαμορφωμένο κελάρι εντός της φυσικής σπηλιάς στο κόλπο του Μιραμπέλλου, τη «Σπηλιά», για γευσιγνωσία premium ετικετών κρασιού τα οποία συνδυάζονται αρμoνικά με την εκτεταμένη και one-of-a-kind λίστα πούρων που διαθέτει. Ένας ιδανικός προορισμός που μπορεί να γοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.