Εκεί ακριβώς που χτυπά η καρδιά της Αθήνας, στην πολύβουη πλατεία Συντάγματος, το Plaza Café αποτελεί το ιδανικότερο meeting point του κέντρου της Αθήνας.

Το αγαπημένο Plaza Café, στο Lobby του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza, ανανέωσε σημαντικά τον εξωτερικό χώρο του, δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες για την απόλαυση των επισκεπτών και των φιλοξενούμενων του.

Η ανανέωση του εξωτερικού χώρου περιλαμβάνει τα καθίσματα, που πλέον αντικαταστάθηκαν από αναπαυτικές πολυθρόνες, νέα τραπέζια με ιδιαίτερο design, καθώς και ανανεωμένο δάπεδο που αναβαθμίζουν τον χώρο και δημιουργούν συνθήκες 5άστερης φιλοξενίας. Ο χώρος εμπλουτίστηκε επίσης με πλούσιες συνθέσεις καλλωπιστικών φυτών στα διαχωριστικά του, προσφέροντας έτσι ένα εξαιρετικά ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον στους επισκέπτες του.

Για έναν παγωμένο καφέ ή απεριτίφ μετά το shopping, για ένα γευστικό διάλειμμα ανάμεσα στα επαγγελματικά ραντεβού, για συναντήσεις με φίλους ή απλά ως αφετηρία για μια καλοκαιρινή βόλτα στην πόλη, το νέο Plaza Café Outdoor ενδείκνυται για κάθε περίσταση καθώς βρίσκεται σε κομβικό σημείο του κέντρου της Αθήνας.

Κάντε ένα δροσερό διάλειμμα από την καθημερινότητα, με μια στάση στο Plaza Cafe του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza και απολαύστε την πρωτεύουσα αλλιώς. Απολαύστε παγωμένο καφέ ή τσάι, φυσικούς χυμούς, δροσερά κέικ, γλυκά της Madame Fraise και home made αλλά και υπέροχα παγωτά της Movenpick. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες επιλέξτε δροσιστικά summer cocktails και πλούσιες επιλογές φαγητού από το Μενού.

Το ανανεωμένο Plaza Café Outdoor δίνει ζωντάνια και γεύση στο καλοκαίρι του κέντρου της Αθήνας!