Στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου αποτελεί ευχάριστη έκπληξη ένα boutique boho chic ξενοδοχείο, το οποίο συνδυάζει αρμονικά τον ιδιαίτερο σχεδιασμό με τις κορυφαίες υπηρεσίες.

Το βραβευμένο Adorno Beach Hotel & Suites είναι ένα σύγχρονο καταφύγιο που αποπνέει ηρεμία και
επικεντρώνεται στην ιδιωτικότητα και στην customized εμπειρία. Η αρχιτεκτονική του ακολουθεί μια γεωμετρία, που σχετίζεται με την κυκλαδίτικη παράδοση, ενώ η δομή του προσφέρει μεγάλους, ανοιχτούς χώρους, που θολώνουν τα όρια μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Σαφέστατα, αυτός ο παράγοντας εξυπηρετεί και το άλλο δυνατό χαρτί του κορυφαίου Summer Hotel 2021 που δεν είναι άλλο από την κύρια εξωτερική πισίνα και τις ιδιωτικές πισίνες των δωματίων, προσφέροντας έτσι συνεχή σύνδεση με το υγρό στοιχείο. Σύγχρονα και προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα σε ζεστά, γήινα χρώματα, και σε κυκλικά κυρίως σχήματα, γεμίζουν τους εσωτερικούς χώρους.

Το σκηνικό συμπληρώνουν ονειρικά πολύχρωμα καλλιτεχνικά σχέδια στους τοίχους δίνοντας στους
επισκέπτες την αίσθηση της απόλυτης οικειότητας και ελευθερίας. Με σεβασμό στην τυπική αρχιτεκτονική των Κυκλάδων, στο Adorno Beach Hotel & Suites κυριαρχούν οι λευκοί τοίχοι, οι κομψές ξύλινες πέργκολες και τα παράθυρα σε παστέλ αποχρώσεις.

Στους εσωτερικούς χώρους, το κλασικό νησιώτικο στυλ εμπλουτίζεται με ένα διακριτικό μινιμαλισμό, ενώ οι ολόλευκοι χώροι δημιουργούν έναν εξαιρετικό καμβά πάνω στον οποίο τονίζονται στοιχεία μποέμ διακόσμησης, όπως τα ρετρό φωτιστικά, τα υφαντά χαλιά και οι ξύλινες λεπτομέρειες. Ένας απρόσμενος συνδυασμός που αντανακλάται σε 22 δωμάτια, σουίτες και μεζονέτες (κάποιες με ιδιωτική πισίνα), τα οποία διαθέτουν εύκολη πρόσβαση στη διάσημη παραλία του Ορνού, και προσφέρουν -χίλιες και μία- ευκαιρίες για μια πολυτελή εμπειρία διαμονής.

Άρθρο από το Περιοδικό Hotel Design Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022, Τεύχος No.30 /

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το τεύχος: 

www.hoteldesign.gr/hotel-design-trends/hotel-design-magazine-and-guide-spring-summer-2022/