Με πολυτέλεια και μοναδική θέα, τα Aria Hotels υποδέχονται τους επισκέπτες της Σύρου στη Villa Selena.

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενισχύουν το χαρτοφυλάκιό τους με τo boutique ξενοδοχείο Villa Selena στο νησί της Σύρου. Οι επισκέπτες της πρωτεύουσας των Κυκλάδων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική θέα προς στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, διαμένοντας στο μοναδικό Villa Selena, ένα προσεκτικά ανακαινισμένο διατηρητέο αρχοντικό κτίριο, σε μία από τις πλέον γνωστές και προβεβλημένες περιοχές του νησιού, τα Βαπόρια.

Η εσωτερική διακόσμηση του Villa Selena είναι ιδιαίτερα επιλεγμένη και έχει διαμορφωθεί με σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου -ενός νεοκλασικού έργου τέχνης της Σύρου του 19ου αιώνα. Τα αναπαλαιωμένα έπιπλα, τα μαρμάρινα μπάνια, οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, οι τοιχογραφίες και οι μεταξοτυπίες, αποκλειστικά επιλεγμένες για το Villa Selena, συνδυάζουν την πολυτέλεια με την απλότητα, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία διαμονής για κάθε επισκέπτη.

Το Villa Selena αποτελείται από πέντε ευρύχωρα δωμάτια και μία σουίτα με απόλυτη θέα προς το Αιγαίο και την παραλία Βαπόρια. Η σουίτα διαθέτει τζακούζι με θέα στην πόλη της Σύρου καθώς και αποκλειστική πρόσβαση στην εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου, στην οποία οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο και γευστικό πρωινό, ενώ το Rooftop ενδείκνυνται για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, τα Aria Hotels ενισχύουν σταθερά το χαρτοφυλάκιό τους με στρατηγικά επιλεγμένα καταλύματα, ώστε να προσελκύουν σύγχρονους ταξιδιώτες και να απαντούν αποτελεσματικά στις ανάγκες τους. Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο, το οποίο περιλαμβάνει 70 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, επικεντρώνεται στην παροχή υψηλού επιπέδου εμπειριών φιλοξενίας, αναδεικνύοντας παράλληλα τον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας.