Η Renaissance Hotels, μέλος του ομίλου Marriott International, ανακοίνωσε στις 10 Μαΐου, την άφιξη της επωνυμίας στην Πολωνία, με την δημιουργία του Renaissance Warsaw Airport Hotel, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερη την θέση της στη ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Με σχέδια για την δημιουργία 16 ξενοδοχείων στους επόμενους 12 μήνες διεθνώς, η Renaissance Hotels, επιδιώκει να αλλάξει εξ ολοκλήρου την εμπειρία στα ξενοδοχεία των αεροδρομίων και όχι μόνο.

“Καθώς τα αεροπορικά ταξίδια απαιτούν συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο, παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία για να αναδιαμορφωθούν τα ξενοδοχεία των αεροδρομίων και να αλλάξουν μέσω ενός πιο έξυπνου, δραματικού design φτάνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο βλέμμα του επισκέπτη”, αναφέρει ο George Fleck, υπεύθυνος marketing της Renaissance Hotels. “Είμαστε ενθουσιασμένοι για την δημιουργία του Renaissance Warsaw Airport Hotel, του οποίου το design συνδέεται άμεσα με τα Evening Bar Rituals και προσφέρουν μια ανοιχτή πρόσκληση για μια εμπειρία που κανείς δεν περιμένει στα ταξίδια του”.

Το νέο αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται στην ιδανικότερη τοποθεσία, με εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο αλλά και τα γύρω επιχειρηματικά κέντρα, και απέχει μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Βαρσοβίας. Το ξενοδοχείο προσφέρει 225 δωμάτια και σουίτες μοναδικής αισθητικής, των οποίων η διακόσμηση εμπνευσμένη από τη σύγχρονη τέχνη και αποτελούνται από έργα τέχνης της Polish Poster Gallery. Τα έργα αυτά φέρνουν στο ξενοδοχείο την ντόπια αισθητική και δημιουργούν μοναδικές κι ανεπανάληπτες εικόνες και εμπειρίες που καλούν τον επισκέπτη να τις ανακαλύψει. Το design του ξενοδοχείου προσφέρει πιο σύγχρονες αντιλήψεις των παλαιών ειδών τέχνης και εστιάζει στο χρώμα, τις υφές, τα υφάσματα και τα έπιπλα, όλα εμπνευσμένα από την μόδα, το graphic design και την pop κουλτούρα του σήμερα.

Η ευρύχωρη υποδοχή καλωσορίζει και προσκαλεί τους επισκέπτες, που έχουν έμφυτη την περιέργεια και την επιθυμία για περιπέτεια, να επισκεφθούν το Discovery Table, όπου εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου θα τους δώσει σημαντικές συμβουλές και προτάσεις για να ανακαλύψουν τα “άδυτα” της Πολωνίας, και όλα όσα δεν περιλαμβάνονται στους ταξιδιωτικούς οδηγούς. Πέραν αυτού του χώρου, υπάρχουν κι άλλοι κοινόχρηστοι χώροι, όπως το εστιατόριο, το οποίο προσφέρει Πολωνική κουζίνα με κάποιες πιο σύγχρονες παραλλαγές, όπως και το bar του ξενοδοχείου που μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε εκδήλωση.

Τέλος, το ειδυλλιακό spa του Renaissance Warsaw Airport Hotel, το γυμναστήριο, και η τεράστια πισίνα που προσφέρονται, δίνουν στους επισκέπτες την δυνατότητα να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν, ώστε να είναι έτοιμοι να ζήσουν κάθε νέα περιπέτεια. Από την άλλη το ξενοδοχείο μπορεί πολύ εύκολα να φιλοξενήσει και ανθρώπους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς τρόπους, αφού προσφέρονται πολλές αντίστοιχες εγκαταστάσεις, όπως χώρος για επιχειρηματικά συνέδρια και εκδηλώσεις, 7 αίθουσες συναντήσεων, και όλα αυτά με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό.

ΠΗΓΗ: