Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί το webinar της IDComs μέσω της πλατφόρμας της Hotelier Academy. Εισηγητής θα είναι ο Θανάσης Κυριακόπουλος και το θέμα της ημερίδας θα είναι: Smart TVs & δυναμική αύξηση των πωλήσεων: Πώς να αξιοποιήσετε τις οθόνες του ξενοδοχείου για να πετύχετε ενίσχυση της εμπειρίας των φιλοξενούμενων

Στην ημερίδα θα δούμε τους τρόπους με τους οποίους οι οθόνες των τηλεοράσεων ενός ξενοδοχείου και των κινητών των πελατών, μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην αμφίδρομη επικοινωνία με τους φιλοξενούμενους, την προβολή των υπηρεσιών της επιχείρησης και την δυναμική αύξηση των πωλήσεων μέσα στο ξενοδοχείο.
Η συγκεκριμένη ημερίδα θα επικεντρωθεί στις εκπληκτικές εφαρμογές της τεχνολογίας IPTV στα ξενοδοχεία και των σύγχρονων ξενοδοχειακών Smart TV, για να επιτύχουμε δυναμική αύξηση των πωλήσεων στις υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση, θα γίνει όμως και αναφορά στην παράλληλη αξιοποίηση των κινητών & των άλλων φορητών συσκευών των πελατών.
Σύντομη αναφορά θα γίνει στις εξαιρετικές λύσεις που παρέχει η LG με την infotainment πλατφόρμα Pro:Centric Direct, στη δυνατότητα να παρέχουμε επίσημα & νόμιμα την υπηρεσία NetFlix στα ελληνικά ξενοδοχεία, στην υπηρεσία ChromeCast, αλλά και στην νέα πρόταση της Cosmote TV για τα ξενοδοχεία με τα ειδικά ξενοδοχειακά πακέτα καναλιών της Premium υπηρεσίας της με πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο & κορυφαία ποιότητα μέσα από επαγγελματικό εξοπλισμό.

Θα δούμε πολλές ιδέες και παραδείγματα επιτυχημένων επιλογών προβολής από ελληνικά ξενοδοχεία, τα οποία πέτυχαν όχι μια αύξηση, αλλά τον πολλαπλασιασμό των εσόδων τους από την προβολή των εσωτερικών καταστημάτων και υπηρεσιών του ξενοδοχείου (cafe, bar, εστιατόρια, ταβέρνες, pool bar, θεραπείες SPA, γήπεδα άθλησης, room service, σουβενίρ κλπ), αλλά και εκδρομές με ταχύπλοα, ενοικιάσεις υπηρεσιών, ακόμα και προβολή εξωτερικών συνεργατών της επιχείρησης.
Θα δούμε και τις πολλές ακόμα ευκολίες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία – ιδιαίτερα στους νεότερους επισκέπτες, οι οποίες θα συμβάλουν αποφασιστικά στη βελτίωση της εμπειρίας των φιλοξενούμενων.

Την παρουσίαση των παραπάνω θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και την Hotelier Academy, που θα απαντηθούν από τον εισηγητή.

Η ημερίδα θα κλείσει με τη σύντομη αναφορά σε ένα case study – μια υποδειγματική υλοποίηση σε ξενοδοχείο, που περιλαμβάνει παροχή στους φιλοξενούμενους πολλών και ιδιαίτερων IPTV ξένων καναλιών, μαζί με τις υπηρεσίες που παρέχει η Pro:Centric Direct infotainment πλατφόρμα της LG, μέσα από επαγγελματικό εξοπλισμό που εξασφαλίζει άριστη ποιότητα απόδοσης και υψηλή διαθεσιμότητα του συνόλου των υπηρεσιών.

Το link της ιστοσελίδας Hotelier Academy του διοργανωτή, με συνοπτική αναφορά του περιεχομένου και με τη δυνατότητα να δηλώσετε συμμετοχή, είναι:
Smart TVs & Upselling: Πώς να αξιοποιήσετε τις οθόνες του ξενοδοχείου για να πετύχετε ενίσχυση της εμπειρίας των φιλοξενούμενων

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο webinar υπάρχουν στο blog της ιστοσελίδας μας, στο άρθρο: Smart TVs & δυναμική αύξηση των πωλήσεων: Πώς να αξιοποιήσετε τις οθόνες του ξενοδοχείου για να πετύχετε ενίσχυση της εμπειρίας των φιλοξενούμενων. 
Ένα σύντομο βιογραφικό του εισηγητή, μπορείτε να δείτε σε αυτή τη σύνδεση.