Την ανανέωση για μια ακόμα χρονιά με το πρότυπο ποιότητας «We do local» έλαβε το πολυτελές ξενοδοχείο του Μαδέ στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, CHC Athina Palace Resort & Spa.

Έπειτα από τον σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο από τον Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert, το ξενοδοχείο πέρασε επιτυχώς την αξιολόγηση για τρίτο συνεχόμενο έτος και διακρίθηκε για την ανάδειξη της ιδιαίτερης ελληνικής φιλοξενίας στους πελάτες του, την προώθηση του τοπικού πολιτισμού και της γαστρονομίας, την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και την συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Ο Γενικός Δ/ντης και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες προδιαγραφές της πιστοποίησης, τη γενικότερη φιλοσοφία στήριξης της τοπικής οικονομίας που εφαρμόζει το ξενοδοχείο και τόνισε: «Κάθε διάκριση μας γεμίζει χαρά, αυτή όμως η πιστοποίηση με το σήμα «WE DO LOCAL» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Κι αυτό γιατί το «WE DO LOCAL», εκτός του ότι είναι ένα σήμα που άλλαξε τα δεδομένα του τουρισμού στον τόπο μας, είναι και μια πιστοποίηση που αντικατοπτρίζει τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι για να υποστηρίξουμε την Κρήτη μας και την τοπική οικονομία. Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω την ιδιοκτήτρια οικογένεια Επανωμεριτάκη για την εμπιστοσύνη και την συνεργασίας μας, τον κ. Γεώργιο Μοσχογιαννάκη, την κ. Εύα Παγκάλου, τον κ. Γεώργιο Δρακάκη όπως επίσης και το σύνολο του προσωπικού μας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».