Αντλώντας έμπνευση από τις κορυφές των βουνών που αποτελούν την τοποθεσία, το έργο πέτυχε να γίνει μέρος του. Οι σκιέρ μπορούν να φτάσουν στο ξενοδοχείο 5* απευθείας από την πίστα σκι. ‘Ετσι το έργο απαιτούσε την οργάνωση των ροών σκιέρ, επισκεπτών και οχημάτων στον χώρο.

Το έδαφος χαρακτηρίζεται από απότομες κλίσεις. Η ιδέα του σχεδιασμού είναι εμπνευσμένη από τις πτυχώσεις αυτού του εδάφους, που δημιουργούνται από τις ροές νερού, ανέμου, χιονιού και ζώων στο τοπίο. Ο σχεδιασμός κυμαίνεται από την άμεση αναπαραγωγή των δυναμικών μορφών που δημιουργούν αυτές οι πτυχές, έως τη μετατροπή και τη «μετάφρασή» τους σε απαλά διαμορφωμένα μοτίβα.

Το όλο πράγμα αισθάνεται ταυτόχρονα ως μέρος του ευρύτερου τοπίου και ως μικρογραφία του. Η πρόκληση είναι για αυτές τις φόρμες να δημιουργήσουν μια ενδιαφέρουσα τοπογραφία, ακόμη και όταν καλύπτονται από χιόνι. Η φύτευση προσθέτει στην ενσωμάτωση της ιδιοκτησίας στο φυσικό αλπικό τοπίο, χρησιμοποιώντας γηγενή είδη στη φυσική τους ή για λόγους κλίμακας νάνων. Η φύτευση εμπνέεται από τα υπάρχοντα οικοτοπα, μορφές και είδη στο περιβάλλον φυσικό αλπικό τοπίο.

Πηγή: doxiadisplus.com