Ενώ η εορταστική περίοδος είναι προ των πυλών, φαίνεται ότι ο Άγιος Βασίλης φέτος θα συνδυαστεί με τη μητέρα φύση, όσον αφορά τη διακόσμηση των χώρων, πόσο μάλλον στα ξενοδοχεία. Τα φυσικά υλικά, τα γήινα μοτίβα, το τεχνητό χιόνι, και τα στολίδια, οι επιφάνειες και οι κατασκευές κινούνται με βάση τη φύση.

Τα υφάσματα είναι, και αυτά, εμπνευσμένα από το φυσικό περιβάλλον, και προφανώς συμπεριλαμβάνουν τα χριστουγεννιάτικα στοιχεία, όπως είναι τα ελαφάκια, το γκι, οι χιονονιφάδες, τα αστέρια και τα φτερά. Το ξύλο, φυσικά έχει την τιμητική του δίνοντας την ζεστασιά που απαιτείται από το κλίμα των γιορτών. Το design χαρακτηρίζεται από μοναδικά στοιχεία όπως ξύλινους δίσκους, κεριά, φανάρια, κλαδιά και κωνοφόρα στεφάνια και κρεμαστά διακοσμητικά σε σχήμα ζώων.

Οι βασικές αποχρώσεις χρωμάτων διαφοροποιούνται και απομακρύνονται πολύ περισσότερο ​​από το παραδοσιακό κόκκινο και πράσινο με αυτή την τάση προς τα φυσικά θέματα να επιβάλλει μπλε και πράσινες αποχρώσεις ως τα κυρίαρχα χρώματα στην διακόσμηση των Χριστουγέννων.

Η συνάντηση της μητέρας φύσης με τις γιορτές πέρα από τα χρώματα και τα υλικά επιτυγχάνεται και με διαφορετικούς τρόπους. Τα στολίδια και η διακόσμηση μπορούν να αναπαριστούν μικρά ζωάκια, να υπάρχουν φυτά, ανάλογα των γιορτών, ενώ μπορεί ακόμη να συνδεθεί και το θαλασσινό στοιχείο με τα Χριστούγεννα.

Τα κινούμενα φώτα, ασύρματα ελεγχόμενα από μια εφαρμογή, δίνουν στα διακοσμητικά στοιχεία και τα αντικείμενα ζωή. Το ζεστό χρυσό φως δίνει τη ζεστασιά που χρειάζεται αυτήν την εποχή και αντικαθιστά το ψυχρό λευκό φως. Τα διαφανή χριστουγεννιάτικα στολίδια γεμάτα με φως έχουν τη δυνατότητα να γίνουν τα αγαπημένα κομμάτια μικρών και μεγάλων.

ΠΗΓΗ: