Το Moxy Austin-University άνοιξε επίσημα τις πόρτες του ως το πρώτο ξενοδοχείο Moxy που έκανε το ντεμπούτο του στο Τέξας, και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στην πανεπιστημιούπολη του Ώστιν.

Ανήκει στην White Lodging και αποτελεί μέρος της βιωματικής μάρκας Moxy Hotels της Marriott International. Ο νέος προορισμός επιτρέπει στους ενθουσιώδεις «Fun Hunters» να απολαμβάνουν την δική τους παιδική χαρά που αποτελείται από ένα ξενοδοχείο, κοκτέιλ μπαρ και 24ωρο πάγκο taco με έντονη ενέργεια και δημιουργικότητα.

   

Το νέο παιχνιδιάρικο ξενοδοχείο Moxy έχει σχεδιαστεί για τους νέους στην καρδιά που δεν θέλουν να περιοριστούν σε μια συμβατική διαμονή σε ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες έχουν την άδεια να παραβιάζουν τους κανόνες και να παίζουν σε ένα διασκεδαστικό, ζωντανό περιβάλλον με πολυσύχναστους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινωνικής δικτύωσης, κομψά και οικονομικά δωμάτια, και μια ενεργητική σκηνή από μέρα σε νύχτα.

Το Moxy Austin-University προσφέρει 162 υπνοδωμάτια που διαθέτουν βιομηχανικό κομψό στιλ με χαρακτηριστικά στο δωμάτιο από βελούδινα κρεβάτια πλατφόρμας έως επιφάνεια εργασίας με διασκεδαστικό μέγεθος και τοίχους αντί για ντουλάπες .

   

Το πρώτο επίπεδο του ξενοδοχείου διαθέτει το Bar Moxy – έναν εσωτερικό χώρο «καθιστικού» 150 θέσεων και έναν εξωτερικό χώρο «πίσω αυλής» με καθιστικό, τζάκι και ένα διαδραστικό βιβλίο επισκεπτών που μεταδίδει εικόνες και βίντεο Instagram από επισκέπτες Moxy σε όλο τον κόσμο. Κατά την άφιξη, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν check in στο μπαρ όπου θα τους υποδεχτεί ένα δωρεάν κοκτέιλ “Got Moxy”. Η βιβλιοθήκη του καθιστικού έχει δημιουργηθεί για να χαλαρώσει τους επισκέπτες.