Ανάμεσα στα καλύτερα resort της Ελλάδας το ξενοδοχείο του ομίλου Grace Hotel Santorini

Grace

Αναγνωρισμένος διεθνώς για τις αξέχαστες εμπειρίες φιλοξενίας που προσφέρει σε επιλεγμένους προορισμούς ανά τον κόσμο – μεταξύ των οποίων και το νησί της Σαντορίνης – ο όμιλος ξενοδοχείων, resorts, κατοικιών και ιδιωτικών club Auberge Resorts Collection βρέθηκε στην κορυφή των φετινών Readers’ Choice Awards του διακεκριμένου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler.

Πρόκειται για έναν από τους πλέον έγκριτους θεσμούς στον χώρο τον ταξιδιωτικών εκδόσεων, που διεξήχθη φέτος για 32η χρονιά, με τη συμμετοχή πάνω από 600.000 ατόμων. Η διαδικασία αξιολόγησης είναι αρκετά ανταγωνιστική: Ενδεικτικά, από τα 10.000 καταλύματα που αξιολογήθηκε από τους αναγνώστες φέτος των αναγνωστών, μόλις το 15% συμπεριλήφθηκε στις τελικές λίστες.

GraceΗ Auberge Resorts Collection εντυπωσίασε τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller με τις μοναδικές της ταξιδιωτικές ιστορίες, λαμβάνοντας διακρίσεις σε πληθώρα κατηγοριών και προορισμών. Ενδεικτικά, το εξωτικό Nanuku Auberge Resort στα νησιά Φίτζι αναδείχθηκε στο #1 Resort για την περιοχή Αυστραλίας-Νότιου Ειρηνικού, ενώ τα Esperanza και Chileno Bay Resort & Residences της Auberge Resorts Collection αναδείχθηκαν, αντίστοιχα, στις θέσεις #1 και #2 της λίστας με τα καλύτερα Resorts στο Δυτικό Μεξικό.

Την πρώτη θέση – αυτή τη φορά ανάμεσα στα καλύτερα Resorts στην Κεντρική Αμερική, κατέκτησε επίσης η Hacienda AltaGracia της Auberge Resorts Collection, ενώ το Auberge du Soleil στη Napa Valley και το Mayflower Inn & Spa στο Κοννέκτικατ, αναδείχθηκαν στη θέση #2 στη λίστα με τα 16 καλύτερα resorts στη Βόρεια Καλιφόρνια και τα 20 καλύτερα ξενοδοχεία στη Νέα Αγγλία.Grace

Τα 32α βραβεία επιφύλαξαν μια σημαντική έκπληξη για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς φέτος τα resort στη χώρα απέκτησαν τη δική τους κατηγοριοποίηση. Ανάμεσα στη λίστα με τα 20 καλύτερα ελληνικά resort, λοιπόν, συναντούμε το Grace Hotel Santorini, το μόνο ξενοδοχείο της Auberge Resorts Collection στην Ευρώπη, που ξεχωρίζει για την εναρμονισμένη με το τοπίο της Σαντορίνης αρχιτεκτονική, την περίοπτη θέση του στο Ημεροβίγλι, με τη μαγευτική θέα στην Καλντέρα, αλλά και το πολυβραβευμένο εστιατόριό του, το Santoro.

O κ. Γιώργος Βλαχόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection, δήλωσε σχετικά: «Η αναγνώριση του ομίλου Auberge Resorts Collection από το έμπειρο και απαιτητικό κοινό του Conde Nast Traveller, μόνο θετικά μπορεί να προμηνύει για τον ελληνικό τουρισμό – αλλά και για έναν σημαντικό προορισμό, όπως το νησί της Σαντορίνης. Είναι μεγάλη μας τιμή που, χάρη στο know-how και την μοναδική αισθητική της Auberge, το Grace Hotel Santorini, το μόνο resort του ομίλου στην Ευρώπη, αναδείχθηκε ανάμεσα στα καλύτερα της Ελλάδας. Συνεχίζοντας να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες φιλοξενίας, είμαστε σίγουροι ότι θα επιτύχουμε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο άμεσο μέλλον, με τη δυναμική που μας προσφέρει η Auberge Resorts Collection.»