Το 2024 το NOŪS προτείνει να ζήσουμε την εμπειρία μιας διαφορετικής Σαντορίνης. Να εξερευνήσουμε τον πολιτισμό, τις παραδόσεις, την ιστορία και το μοναδικό φυσικό τοπίο του πιο διάσημου νησιού του Αιγαίου. Το NOŪS γίνεται αφορμή και αφετηρία του νέου μας ταξιδιού στη Σαντορίνη

Κάθε λεπτομέρεια έχει έμπνευση τη Σαντορίνη. Η αρχιτεκτονική, το interior design, η τέχνη, τα πάντα στο NOŪS έχουν ρίζες στην ιστορία του μοναδικού αυτού τόπου. Όλα ξεκινούν από τη Σαντορίνη και μετουσιώνονται σε μια νέα, σύγχρονη αντίληψη για τη φιλοξενία. Δημιουργικότητα, αυθεντικότητα και εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του NOŪS.

Το μεγαλύτερο resort της Σαντορίνης, με τα πλέον ευρύχωρα δωμάτια του νησιού – πολλά από τα οποία έχουν και τις ιδιωτικές τους πισίνες – δίνει το 2024 ιδιαίτερη έμφαση στη διαμόρφωση της συνολικής εμπειρίας των επισκεπτών του, τόσο εντός όσο και εκτός του resort. Ξεκινώντας από την επιθυμία να τους συστήσει τον αυθεντικό χαρακτήρα της Σαντορίνης, το NOŪS προτείνει εμπειρίες, σχεδιασμένες ειδικά γι’ αυτό: Εξερεύνηση του αρχαιολογικού χώρου στο Ακρωτήρι – ένα ταξίδι στο παρελθόν του νησιού, απολαυστικές οινογνωσίες σε τοπικά οινοποιεία αλλά και ειδικές διαδρομές hiking και ιστιοπλοϊκές εξορμήσεις στα κρυστάλλινα, καταγάλανα νερά.

Όπως η πραγματική ευζωία, που έχει να κάνει με την ισορροπία πνεύματος και σώματος, βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος για το NOŪS, έτσι και το εντυπωσιακό NOŪS Spa, ένας χώρος αφιερωμένος στην ευεξία, βρίσκεται στο κέντρο του resort. Με πέντε πολυτελείς αίθουσες θεραπειών, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, μία αναζωογονητική σάουνα, steam room, cold tank και ένα ειδικό εξωτερικό χώρο για γιόγκα, το NOŪS Spa λειτουργεί ως ένα πραγματικό καταφύγιο γαλήνης.

Ξεχωριστή θέση στην πρόταση φιλοξενίας του NOŪS έχει και η γαστρονομία. Το all day εστιατόριο του resort προτείνει ένα μενού εμπνευσμένο από την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Σαντορίνης και τις μοναδικές πρώτες ύλες της. Όλα μέσα από μια σύγχρονη ματιά. Επιπλέον, το «Elio’s», ένα Italian American Chophouse, είναι το τελευταίο γαστρονομικό εγχείρημα του NOŪS, σχεδιάστηκε από την Green Garlic Studios και τον Άρη Βεζενέ, και συνδυάζει την παράδοση και τα αρώματα της Σαντορίνης με την μοναδική ενέργεια και τις γεύσεις μιας αυθεντικής ιταλικής τρατορίας στη Νέα Υόρκη.