Με ιδιαίτερη τιμή το Salonica Restaurant υπό τον σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου, υποδέχεται για ακόμη μία χρονιά το βραβείο Χρυσού Σκούφου.

Κατά την τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων 2023 που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου από το Αθηνόραμα, εστιατόρια από όλη την Ελλάδα βραβεύτηκαν με Χρυσό Σκούφο! Η εστιατορική άνθηση σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς όπως η Θεσσαλονίκη, πιστοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά καθιστώντας το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, ως το μοναδικό εστιατόριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης που αποκτά Χρυσό Σκούφο!

Το Salonica Restaurant προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με την  καινοτομία. Για αυτό το εξαιρετικό επίτευγμα ο chef Σωτήρης Ευαγγέλου δήλωσε : “Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που για ακόμη μια φορά βραβεύτηκαν οι προσπάθειές μας για τη δημιουργία μιας γαστρονομικής εμπειρίας που ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών μας. Αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης μας στην τέχνη της μαγειρικής και στην αγάπη μας για την ελληνική κουζίνα”

To Salonica Restaurant, σημείο αναφοράς στη γαστρονομική σκηνή της πόλης, προτείνει γεύσεις και μια κουζίνα που έχει στην καρδιά της προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικά την περιοχή της Μακεδονίας. Η σάλα του εστιατορίου με την ανοικτή κουζίνα χαρίζει πανοραμική θέα στο Θερμαϊκό και τον Όλυμπο από τις μεγάλες τζαμαρίες, ενώ τα καλοκαίρια η δράση μεταφέρεται στο Salonica Garden που θυμίζει κομψό κήπο πάνω στη θάλασσα.

Ένα εστιατόριο-προορισμός με την κυριολεκτική έννοια του όρου είναι για τον επισκέπτη της Θεσσαλονίκης το πανέμορφο Salonica Restaurant του πολυτελούς ξενοδοχείου Makedonia Palace.